Trenutno na vas čaka 17870 ponudb

Kontakt


Pozdravljeni, imate znižane cene pri Vas in si želite objaviti vašo ponudbo na našo spletno stran, da bi zanjo izvedeli tudi vsi ostali? Ste na pravem mestu! Pišite nam za dostopne podatke, preko katerih lahko sami zelo enostavno dodajate, urejate in brišete svoje ponudbe s popusti. Objavite lahko vse od izdelkov do storitev, hrane in pijače, turizem, kodo kupona za popuste v spletni trgovini (neomejeno*), kataloge, nagradne igre (neomejeno*), povezavo do vaše spletne strani, objave na FB in v novicah preko epošte. 

Presenetite nas in nam pišite! Vabljeni k sodelovanju

Se želite predstaviti in pokazati na tisočem morebitnim strankam in obiskovalcem? Popusti in kuponi so lahko stroškovno nizek a zelo učinkovit oglaševalski način, da predstavite svojo storitev, izdelek, spletno stran ali brand in povečati svojo bazo nakupovalcev.
Prav tako je možno oglaševanje z bannerji (pasicami) ali pa z nagradno igro.


CENIK:

PAKET A = 240€ z ddv na leto (1 ponudba na prvi strani, 30 aktivnih ponudb hkrati v ostalih kategorijah, dostopni podatki, ročni ali xml vnos vaših ponudb, 1x na mesec FB objava 120.000 sledilcem). Ponudbe sami določate in urejate preko dostopnih podatkov.

PAKET A+ = 500€ z ddv na leto (3 ponudbe na prvi strani, 100+ aktivnih ponudb hkrati v ostalih kategorijah, dostopni podatki, ročni ali xml vnos vaših ponudb, 2x na mesec FB objava 120.000 sledilcem). Ponudbe sami določate in urejate preko dostopnih podatkov.

PAKET PREMIUM = 119€ z ddv na mesec (10 ponudb na prvi strani, 100+ aktivnih ponudb hkrati v ostalih kategorijah, dostopni podatki, ročni ali xml vnos vaših ponudb, 10x na mesec FB objava 120.000 sledilcem). Brezplačna objava/oglaševanje vaše nagradne igre, brezplačna objava povezave do vaših člankov. Ponudbe sami določate in urejate preko dostopnih podatkov.


Izpolnite spodnji obrazec in nam pišite še danes!


info@vsikuponi.si

 


Kontaktni obrazec


Polja označena z * so obvezna.