Trenutno na vas čaka 17919 ponudb

Adriatic Cruise - Križarjenje po južnem Jadranu - MS Equator, Dubrovnik, Dalmacija, Hrvaška - 668 EUR - 7x nočitev na ruti Dubrovnik - Split - Dubrovnik, Namestitev na ladji MS Equator in v kabinah z lastno kopalnico, klimo in LCD TV...

Adriatic Cruise - Križarjenje po južnem Jadranu - MS Equator, Dubrovnik, Dalmacija, Hrvaška - 668 EUR - 7x nočitev na ruti Dubrovnik - Split - Dubrovnik, Namestitev na ladji MS Equator in v kabinah z lastno kopalnico, klimo in LCD TV...

86%
Popust

Ponudba je že potekla

Cena že vsebuje DDV

Pripravljam dokument za tiskanje

Loading...

Opis ponudbe


Naj bo letošnji konec poletja drugače obarvan. Privoščite si križarjenje in uživajte na morju! 8 dni od Dubrovnika, Korčule, Pučišća, Omiša, Splita, Starog Grada Hvara, Mljeta do Dubrovnika.

https://www.youtube.com/watch?v=Q_QFlEG0lTI

PROGRAM POTOVANJA

PROGRAM:


1. dan, nedelja: PRIHOD V DUBROVNIK
Vkrcanje od 13. ure. Namestite se v svojo kabino, preden se odpravite na sprejem dobrodošlice, sledi večerja.

2. dan, ponedeljek: DUBROVNIK - KORČULA
Zgodaj zjutraj plujemo proti otoku Korčula, s postankom (odvisno od vremenskih razmer) v enem od nedotaknjenih zalivov. Čas za sprostitev in kosilo na strehi ladje. Nadaljujemo proti Korčuli, ohranjenemu srednjeveškemu mestu, ki velja za rojstni kraj slavnega raziskovalca Marca Pola. Tukaj bomo prenočili. Sprehodite se skozi Korčulo po ozkih, tlakovanih ulicah, polnih zgodovine. Večer je prost za samostojno raziskovanje mesta.

3. dan, torek: KORČULA - PUČIŠĆA
Pot se nato nadaljuje proti mestu Pučišća na otoku Brač, vasici kamnitih skulptur, kjer lahko obiščete neverjetno kamnoseško šolo (neobvezno). Kosilo na strehi ladje pred prihodom v Pučišća. Uživajte v kopanju v enem od številnih braških zalivov (odvisno od vremenskih razmer). Uživajte v kapetanski večerji na čolnu. Prenočitev v Pučiščih.

4. dan, sreda: PUČIŠĆA - OMIŠ - SPLIT
Pred zajtrkom se odpravimo v Omiš. Imeli boste priložnost uživati v kratkem sprehodu, nato pa se vkrcati na manjši čoln in odpluti v kanjon reke Cetine, zavarovano območje narave, ter nadaljevati do Radmanovih mlinov (Radmanove Mlinice), kjer boste poskusili lokalne specialitete. Po ogledu Omiša plujemo proti Splitu s postankom za kopanje in sprostitev (odvisno od vremenskih razmer), s kosilom na strehi ladje. V poznih popoldanskih urah pridemo v Split, kjer bomo prenočili. V Splitu se boste lahko pridružili vodenemu ogledu mesta, obiskali sprehajališče ob obali in palačo rimskega cesarja Dioklecijana. Zgodovinsko središče mesta je uvrščeno na Unescov seznam svetovne dediščine. Večer je prost za samostojno raziskovanje Splita.

5. dan, četrtek: SPLIT - STARO MESTO
Zjutraj plujemo proti Starem Gradu na otoku Hvaru. Postanek za kopanje in kosilo na strehi ladje. Staro mestno jedro na otoku Hvaru je eno najstarejših mest v Evropi s številnimi gostilnami in restavracijami na ulicah starega mestnega jedra. Staro mestno jedro Starega Grada je od leta 2008 uvrščeno na Unescov seznam svetovne dediščine. Večer je prost za samostojno raziskovanje starega mestnega jedra.

6. dan, petek: STARO MESTO - HVAR - MLJET
Dopoldanski odhod v mesto Hvar na otoku Hvar. Obiščite prvo javno gledališče v Evropi (starejše od Shakespearovega gledališča v Veliki Britaniji) in številne druge zgodovinske znamenitosti. Nato se vrnite na čoln na kosilo in odplujte proti Mljetu. Hrvaški "najbolj zeleni otok" vas bo hipnotiziral s svojo lepo, nedotaknjeno naravo in kulturno dediščino. Prihajamo v osrčje narodnega parka Mljet, ki vključuje pet vrst gozdov, številne vrste ptic in dve globoki jezeri. Če želite obiskati narodni park Mljet, se sprehodite do vhoda, kjer lahko kupite vstopnico za sprehod po Velikem jezeru in Malem jezeru ter se pridružite vožnji s čolnom do otoka sv. Marije. Nočitev na Mljetu.

7. dan, sobota: MLJET - DUBROVNIK
Zjutraj nadaljujemo našo avanturo proti Dubrovniku in postankom za kopanje. Ob prihodu v Dubrovnik boste uživali v vodenem ogledu čudovitega starega mestnega jedra s panoramsko vožnjo z avtobusom po starem mestnem jedru. Po panoramskem razgledu bomo prišli do zgodovinskega središča Dubrovnika, se sprehodili po ulici STRADUN - ulici in trgu, najbolj znanem mestukraju v znamenitem mestu, ki je na Unescovem seznamu svetovne dediščine. Tu vam bo vodnik pokazal zanimivosti Dubrovnika. Po ogledu mesta se prepustite raziskovanju mesta, obisku Mestnega obzidja, Frančiškanskega samostana z drugo najstarejšo lekarno v Evropi, Kneževe palače in katedrale, vožnjo z ladjico do otoka Lokrum ali žičnico na vrh gore Srđ. Nočitev v Dubrovniku.

8. dan, nedelja: ODHOD IZ DUBROVNIKA
Izkrcanje po zajtrku.


Ta ponudba je žal že potekla

Morda boste vseeno našli kaj zase med našimi predlogi aktivnih ponudb.