Trenutno na vas čaka 17919 ponudb

ENERGIJSKI IZDELEK! Polovica GEODE s kristali KVARCA, ki NEVTRALIZIRA prostor in oddaja POZITIVNO ENERGIJO. Uporabljamo ga za ČIŠČENJE ČAKER, pri meditaciji, za ojačitev naše AURE, umirja živčni sistem, pomaga pri fizični in...

ENERGIJSKI IZDELEK! Polovica GEODE s kristali KVARCA, ki NEVTRALIZIRA prostor in oddaja POZITIVNO ENERGIJO. Uporabljamo ga za ČIŠČENJE ČAKER, pri meditaciji, za ojačitev naše AURE, umirja živčni sistem, pomaga pri fizični in...

61%
Popust

Ponudba je že potekla

Cena že vsebuje DDV

Pripravljam dokument za tiskanje

Loading...

Opis ponudbe


Polovica geode s kristali kvarca je izreden kamen ogromne energije in zdravilne moči. Izredno je cenjen zaradi njegovih vsestranskih učinkov. Med drugim čisti in nevtralizira prostor, v katerem se nahaja, ter oddaja ogromno pozitivne energije.
Kamen čisti in nevtralizira prostor, v katerem se nahaja. Oddaja ogromno pozitivne energije. Uporabljamo ga za čiščenje čaker in pri meditaciji, spodbuja namreč psihične centre za globljo meditacijo in osvobaja duha vsakdanjih skrbi. Odpira globljo zavest in spodbuja razvoj mističnih in spiritualnih sposobnosti. Veča in ojača auro, uravnoveša odpira in razkraja čustvene blokade, umirja živčni sistem, pomaga pri fizični in psihični izčrpanosti, povečuje vitalnost, povrne smisel življenju, usmerja in spodbuja k delovanju. Je izreden kamen ogromne energije in zdravilne moči. Zelo je cenjen zaradi svojih vsestranskih učinkov. Prispeva k večji osebni in poslovni uspešnosti ter pomaga pri uresničitvi želja. Ščiti pred škodljivimi sevanji.
Uporabite ga za zaščito prostora pred negativnimi sevanji (monitor, televizija ...) in za samo čiščenje prostorov in s tem izboljšanje življenjskih pogojev v vašem domu.
Kristali kvarca v geodi so izjemno čisti in s tem izjemno močni.
Priporočajo da kristale občasno očistite prahu in ga nato postavite za nekaj ur na sonce da se napolni z energijo.
Velikost polovice geode je cca. 100 x 60 x 60 mm. Teža 300-600g. Izdelek pošljemo v škatlici ali darilni vrečki, tako da ja lahko odlična ideja za darilo.
Ker je geoda naravna tvorba je barva, oblika, velikost, videz, teža, vsebnost kristalov, velikost notranje odprtine, naključna in neponovljiva za vsako geodo posebej. Uporabljene fotografije so informativne narave zaradi različnih nastavitev monitorja.


Ta ponudba je žal že potekla

Morda boste vseeno našli kaj zase med našimi predlogi aktivnih ponudb.

Stenska ura RIBBONWOOD 
OMEJENA KOLIČINA