Trenutno na vas čaka 17870 ponudb

Bluesun Hotel Marina - Čudovita pomlad v Breli, Brela, Makarska, Dalmacija, Hrvaška - 260 EUR - 2x nočitev v dvoposteljni sobi z balkonom za 2 osebi (1 otrok do 11,99 let in 1 otrok do 2,99 let brezplačno), Polpenzion (samopostrežni...

Bluesun Hotel Marina -...

Bluesun Hotel Marina - Čudovita pomlad v Breli, Brela, Makarska, Dalmacija, Hrvaška - 260 EUR - 2x nočitev v dvoposteljni sobi z balkonom za 2 osebi (1 otrok do 11,99 let in 1 otrok do 2,99 let brezplačno), Polpenzion (samopostrežni...

Rezerviraj za 39,00 €

260,00 €
Cena
260,00 €

Cena že vsebuje DDV

Pripravljam dokument za tiskanje

Loading...

Opis ponudbe


Neposredna bližina svetovno znane plaže Punta rata je eden glavnih razlogov popularnosti Bluesun hotela Marina. To je popoln družinski hotel, saj vam omogoča nastanitev po atraktivnih cenah. Hotel Marina nudi tudi zabavne programe in izlete, ki družinam z otroki zagotavljajo brezskrben oddih na eni najlepših lokacij Jadrana.

Sonce, prijetna klima in čudovita krajina spremljajo dolgoletno turistično tradicijo Dalmacije, ki je za veliko ljudi najlepši del Jadrana. Brela se nahaja ob kilometrski beli, prodnati plaži, obkrožena z borovci in oljčnimi nasadi, na Makarski rivieri.

Bluesun hotel Marina je hotel s 3 zvezdicami, nahaja pa se neposredno ob plaži, le 50 metrov od morja. Ugodna nastanitev za otroke in varnost, lokacija hotela tik ob plaži brez ceste in avtomobilov, bogat animacijski program, so razlogi zakaj je hotel tako priljubljen med družinami z otroki.

Hotel se nahaja ob plaži Punta rata, ki je dobitnica prve modre zastave na Hrvaškem, nahaja pa se tik ob znani Kamena Breli. Hotel z bogatim animacijskim programom je najbolj priljubljen breljanski hotel med otroki, bližina romantične restavracije Punta rata in Wellness centra Soline pa je razlog za priljubljenost med starši. Restavracija Punta rata se nahaja na izjemno romantični lokaciji – obkrožena je z borovci, kristalno čistim morjem in čudovito prodnato plažo, po kateri je dobil ime.

Dvoposteljna soba z balkonom je velika 18 m2. Ima balkon ter kopalnico s prho in sušilcem za lase. Vključuje zelo veliko zakonsko posteljo, mini bar, satelitsko TV in sef.

Lokacija

Filipinska 2
21322
Hrvaška

Partnerska ponudba - MEGABON.eu | Prikaži vse ponudbe

Morda vas zanima tudi...


Komentarji

Delite z ostalimi svoje mnenje in izkušnje o ponudbi »Bluesun Hotel Marina - Čudovita pomlad v Breli, Brela, Makarska, Dalmacija, Hrvaška - 260 EUR - 2x nočitev v dvoposteljni sobi z balkonom za 2 osebi (1 otrok do 11,99 let in 1 otrok do 2,99 let brezplačno), Polpenzion (samopostrežni...«