Trenutno na vas čaka 17622 ponudb

Terme SNOVIK: Celodnevno kopanje in kosilo že od 12 €

Terme SNOVIK: Celodnevno kopanje in kosilo že od 12 €

85%
Popust

Ponudba je že potekla

Cena že vsebuje DDV

Pripravljam dokument za tiskanje

Loading...

Opis ponudbe

NORA ponudba! Razvajanje v Termah Snovik, na več kot 500 m2 pokritih vodnih površinah notranjih bazenov s termalno vodo le 12 €, namesto 16 €! Ponudba vključuje celodnevno kopanje v Termah Snovik ter po izbiri kosilo. Pokrito...


Terme Snovik – Eko Svet Termalnih Užitkov
Terme Snovik so najvišje ležeče terme v Sloveniji, obkrožene s Kamniško - Savinjskimi Alpami in neokrnjeno naravo Tuhinjske doline. 
Pokrito termalno riviero sestavljajo: Rekreacijski bazen s termalno vodo 32 stopinj celzija, ki omogoča plavanje s hudournikom, podvodne masaže, masaže na klopeh in pod slapovi ter masažni bazen s temperaturo vode 36 stopinj celzija, ter manjši otroški bazen.
Termalna voda ima blagodejne balneološke značilnosti. Primerna je za plavanje in pitje, blagodejno vpliva na kosti, kožo in prebavo.
Ekskluzivna Mestoidej ponudba vključujr razvajanje v Termah Snovik, na več kot 500 m2 pokritih vodnih površinah notranjih bazenov s termalno vodo. Kopanje v notranjih in bazenih s termalno vodo, nočno kopanje ob sredah, petkih in sobotah. Pitje zdravilne termalne voda, animacijski program ter vodna telovadba 2- krat dnevno. Na voljo tudi ponudba z vključenim kosilom, ki se streže vsak dan od 12. do 15. ure.
Pobegnite vsakdanu in si spočijte telo in duha v Termah Snovik.>


Ta ponudba je žal že potekla

Morda boste vseeno našli kaj zase med našimi predlogi aktivnih ponudb.