Trenutno na vas čaka 17622 ponudb

Hotel Mozart - Wellness paket, Opatija, Hrvaška - 196 EUR - 2x nočitev z zajtrkom v elegantni Standard sobi za 2 osebi, 2x SPA dan (spa cona, infrardeča in finska savna, turška in japonska kopel, jacuzzi)

Hotel Mozart - Wellness paket, Opatija, Hrvaška - 196 EUR - 2x nočitev z zajtrkom v elegantni Standard sobi za 2 osebi, 2x SPA dan (spa cona, infrardeča in finska savna, turška in japonska kopel, jacuzzi)

87%
Popust

Ponudba je že potekla

Cena že vsebuje DDV

Pripravljam dokument za tiskanje

Loading...

Opis ponudbe


Sprostitveni raj na dosegu roke: obiščite veličasten Hotel Mozart v Opatiji in se prepustite sprostitvi v elegantnih sobah. Hotel je leta 2010 prejel naziv najboljši butični in družinski hotel na Hrvaškem!    


Hotel Mozart ponuja 29 sob in suit, opremljenih v secesijskem duhu, ki ustvarjajo vzdušje kraljevske preteklosti, dopolnjene pa so z vso potrebno sodobno opremo; v sobah boste tako našli klimatsko napravo, mini bar, sef, satelitsko televizijo in plačljive video vsebine, pa tudi brezžični internet. Večina sob ima balkon s prekrasnim pogledom na morje, tiste brez balkona pa nudijo sproščujoč pogled na razkošne vrtove opatijskih vil in zeleno hribovje naravnega parka Učke. 


Vse sobe so dvoposteljne, z zakonsko posteljo ali dvema ločenima posteljama, ki se delijo na standard, superior in deluxe kategorije. 


Toplo vas vabijo, da se sprostite v prenovljenem wellness centru, fitnesu in kozmetičnem studiu Mozart. Napolnite se z energijo in vašemu telesu povrnite harmonijo, ki jo naporni dnevi in naglica radi porušijo. Se spomnite, kdaj ste nazadnje storili nekaj, kar želite, in ne tistega, kar bi morali? Znebite se stresa v savnah in kopelih. Vsekakor priporočamo sprostitev v japonski kopeli, edini te vrste v državi. Visoko usposobljeno osebje kozmetičnega salona Mozart vam bo z veseljem svetovalo pri izbiri terapij glede na vaše potrebe in želje. Po sprostitveni terapiji si privoščite še zdrav wellness napitek na hotelski terasi, daleč od ostalega sveta.

Ta ponudba je žal že potekla

Morda boste vseeno našli kaj zase med našimi predlogi aktivnih ponudb.