Trenutno na vas čaka 17622 ponudb

Big Bear Resort Plitvice - Last minute junijski oddih, Donji Babin Potok, Hrvaška - 139 EUR - 2x nočitev v mobilnih hiškah Family Lux za 4 osebe, Posteljnina, brisače

Big Bear Resort Plitvice - Last minute junijski oddih, Donji Babin Potok, Hrvaška - 139 EUR - 2x nočitev v mobilnih hiškah Family Lux za 4 osebe, Posteljnina, brisače

92%
Popust

Ponudba je že potekla

Cena že vsebuje DDV

Pripravljam dokument za tiskanje

Loading...

Opis ponudbe


Novo na Megabonu! Big bear resort, samo par sto metrov od regije Plitviška jezera. Idealen oddih za tiste, ki se radi sproščate, prav tako boste uživali tudi tisti, ki si ne predstavljate počitnic brez rekreacije. 

Plitviška jezera so eden najlepših nacionalnih parkov v Evropi. Jezera in jame, gozdovi in livade, potoki, reke in slapovi Plitviških jezer kakor tudi bogat raznolik rastlinski in živalski svet s svojo lepoto navdušujejo in privlačijo obiskovalce celega sveta. Čarovnija kristalno jasnih modro-zelenih jezer traja skozi celo leto. 

Pravijo, da prav vsak letni čas ima svoje čare in posebnost. Da je to res, nam kažejo Plitviška jezera, ki z vsakim menjanjem barve, vsakim novim bujenjem, obdana z ledom ali pa v senci krošnje dreves, dajejo poseben, neponovljiv in izjemen vtis. 

Plitviška jezera so konstantna, ampak tudi vedno drugačna, tako da vas bodo nedvomno presenetila z nekim novim doživetjem ali novim spoznanjem. 

Nov Big bear resort ob Plitviških jezerih in luksuzne mobilne hišice ponujajo sprostitev in uživanje v pravem pomenu besede. Mobilne hiške Family Lux za 4 osebe so luksuzno opremljene. Imajo 2 ločeni sobi, 2 kopalnici, dnevno sobo, kuhinjo s šankom. V kuhinji je kuhalnik za vodo, mikovalovna peč, hladilnik, peč. V hiškah je na razpolago klima, TV, internet, uživate lahko na terasi in ne skrbite za parkirišče, saj je tudi to zagotovljeno.

Sprostite se ob uživanju na terasi in opazovanju sončnega zahoda ter igre otrok na igrišču. Če imate raje aktivnost, pa izkoristite ponudbo koles, kajakov ali posebnega safari doživetja.

Ta ponudba je žal že potekla

Morda boste vseeno našli kaj zase med našimi predlogi aktivnih ponudb.