Thermana Laško: Kopel Medeno sadni objem za PAR (60 min.) le 39,90 €. No volji tudi opciji z večerjo ali masažo.

Thermana Laško: Kopel Medeno...

Thermana Laško: Kopel Medeno sadni objem za PAR (60 min.) le 39,90 €. No volji tudi opciji z večerjo ali masažo.

Rezerviraj za 5,90 €

57,00 €
Cena
30%
Popust
17,10 €
Prihranek
39,90 €

Cena že vsebuje DDV

Pripravljam dokument za tiskanje

Loading...

Opis ponudbe

Bogata tradicija čebelarjenja v Laškem je botrovala nastanku raznovrstnih medenih doživetij. Doživite zgodbo medu ob kopeli z eteriko mandarine in limete, ki poživljata telo in duha, zraven pa se razvajajte še z medeno limonado z...


Bogata tradicija čebelarjenja v Laškem je botrovala nastanku raznovrstnih medenih doživetij. Doživite zgodbo medu ob kopeli z eteriko mandarine in limete, ki poživljata telo in duha, zraven pa se razvajajte še z medeno limonado z meto in mini medeno pito.
V današnji ponudbi sta vam poleg 60-minutne Kopeli Medeno sadni objem na voljo še nadgrajeni ponudbi z vključeno večerjo, da boste po odličnem razvajanju telesa in duha razvajali še svoje brbončice, ali pa opcija z vključeno masažo za še več razvajanja.
V Wellness Spa Centru Thermana – ambientu sodobne arhitekture – celotna filozofija temelji na programih sprostitve in razvajanja. Prisluhniti znajo posamezniku, vašim željam in iskanju harmonije. Pri njih je vsakdo deležen celovitega pristopa; wellness doživi v pravem pomenu besede.
Torej, naj se razvajanje prične, ... 

Partnerska ponudba - mestoidej.com | Prikaži vse ponudbe

Morda vas zanima tudi...


Komentarji

Delite z ostalimi svoje mnenje in izkušnje o ponudbi »Thermana Laško: Kopel Medeno sadni objem za PAR (60 min.) le 39,90 €. No volji tudi opciji z večerjo ali masažo.«