Trenutno na vas čaka 17622 ponudb

Thermana Laško: Kopel Medeno sadni objem za PAR (60 min.) le 39,90 €. No volji tudi opciji z večerjo ali masažo.

Thermana Laško: Kopel Medeno sadni objem za PAR (60 min.) le 39,90 €. No volji tudi opciji z večerjo ali masažo.

90%
Popust

Ponudba je že potekla

Cena že vsebuje DDV

Pripravljam dokument za tiskanje

Loading...

Opis ponudbe

Bogata tradicija čebelarjenja v Laškem je botrovala nastanku raznovrstnih medenih doživetij. Doživite zgodbo medu ob kopeli z eteriko mandarine in limete, ki poživljata telo in duha, zraven pa se razvajajte še z medeno limonado z...


Bogata tradicija čebelarjenja v Laškem je botrovala nastanku raznovrstnih medenih doživetij. Doživite zgodbo medu ob kopeli z eteriko mandarine in limete, ki poživljata telo in duha, zraven pa se razvajajte še z medeno limonado z meto in mini medeno pito.
V današnji ponudbi sta vam poleg 60-minutne Kopeli Medeno sadni objem na voljo še nadgrajeni ponudbi z vključeno večerjo, da boste po odličnem razvajanju telesa in duha razvajali še svoje brbončice, ali pa opcija z vključeno masažo za še več razvajanja.
V Wellness Spa Centru Thermana – ambientu sodobne arhitekture – celotna filozofija temelji na programih sprostitve in razvajanja. Prisluhniti znajo posamezniku, vašim željam in iskanju harmonije. Pri njih je vsakdo deležen celovitega pristopa; wellness doživi v pravem pomenu besede.
Torej, naj se razvajanje prične, ... 


Ta ponudba je žal že potekla

Morda boste vseeno našli kaj zase med našimi predlogi aktivnih ponudb.