Trenutno na vas čaka 17622 ponudb

Hotel Epic Postojna, Postojna, Slovenija - 79 EUR - 1x nočitev v dvoposteljni sobi za 2 osebi, 1x bogat samopostrežni zajtrk za 2 osebi

Hotel Epic Postojna, Postojna, Slovenija - 79 EUR - 1x nočitev v dvoposteljni sobi za 2 osebi, 1x bogat samopostrežni zajtrk za 2 osebi

85%
Popust

Ponudba je že potekla

Cena že vsebuje DDV

Pripravljam dokument za tiskanje

Loading...

Opis ponudbe


Hotel Epic se nahaja na mirni lokaciji, le 2 km oddaljen od svetovne naravne znamenitosti Postojnske jame. Odmaknjen od prometa, pa kljub temu le 800 m od avtoceste Ljubljana – Koper – Trst in magistralne ceste Postojna – Rijeka. Okolje hotela s privlačnimi apartmaji in sobami je odlična izbira za ljudi, ki si želijo tako zasebnosti kot tudi počitniških doživetij, družabnosti in zabave. Hotel nudi 18 apartmajev in 14 sob.


Hotel Epic ponuja nepozabna kulinarična doživetja v srednjeveški restavraciji Erasmus ter aktivno zabavo na 10-steznem bowlingu. Prelepa narava v bližnji okolici vam lahko ponudi nepozabna in nadvse sproščujoča doživetja. Kolesarski izleti, podzemne pustolovščine, prostrani gozdovi z bogatim življenjem, so le delček naravne ponudbe. Preživite svoje najlepše trenutke v okolju, ki vam nudi največ.


Sobe Hotela Epic so prostorno in moderno opremljene. Živahne barve interierja dajejo občutek udobja in domačnosti vsakemu gostu. Za družine je priporočljiv družinski apartma opremljen z lastno kuhinjo. Vsem, ki so na službeni poti nudijo udobno nastanitev v poslovnih apartmajih.

Ta ponudba je žal že potekla

Morda boste vseeno našli kaj zase med našimi predlogi aktivnih ponudb.