Trenutno na vas čaka 17919 ponudb

Kalamper Hotel & Spa - Relax Wellness paket, Bar, Črna Gora - 190 EUR - 2x nočitev za 2 osebi, 2x polpenzion (samopostrežno ali streženo - glede na število gostov) za 2 osebi

Kalamper Hotel & Spa - Relax Wellness paket, Bar, Črna Gora - 190 EUR - 2x nočitev za 2 osebi, 2x polpenzion (samopostrežno ali streženo - glede na število gostov) za 2 osebi

86%
Popust

Ponudba je že potekla

Cena že vsebuje DDV

Pripravljam dokument za tiskanje

Loading...

Opis ponudbe


Predajte se čarom morja,sončnem zahodu in z ljubljeno osebo doživite romantične trenutke v KalamperHotel & Spa


Hotel ima 24 nastanitvenihenot, od tega 17 standardnih sobn, 6 apartmajev in Predsedniški apartma.Apartmaji so s pogledom na morje in delnim pogledom na morje. Zjutraj lakouživate ob sončnem vzhodu in prečudovitem pogledu, medtem ko se v kasnejšihurah ponuja izjemen spekter barvi pri sončnem zahodu. Noči zaznamuje blagvetrič, ki širi vonj morja in nebo, polno zvezd, ki daje občutek miru intipline dolgih poletnih noči. 


Kalamper Hotel & Spavsebuje kotiček za najmlajše, otroško igralnico. Prijazno in strokovno osebjevam je na razpolago vsak dan, ki se trudi pokazati skrb, učenost in zabavosvojim najljubšim gostom.Hotel razpolaga s salo zasestanke, s kapaciteto 80 mest. To je odličen prostor za organiziranjeposlovnih sestankov. Sala za sestanke vsebuje celotno avdio opremo – vizualne prezentacije. 


Na strehi hotela se nahajaodprti bazen z lounge barom. Pogled na morje s terase je namenjen absolutnemuživanju in relaksaciji, ki je izpopolnjena z dobro glasbo. Gostom je narazpolago skrbno izbran izbor hrane in pijače. Sofisticirano vzdušje in ambientbosta naredila, da se počutite prav posebno. Ta posebni lounge bar bo poskrbel,da bo vaše bivanje v Kalamer Hotel & Spa nepozabno. 


V restavraciji KalamperHotel & Spa lahko uživate v domači in internacionalni kuhinji. Ljubiteljisladic bodo navdušeni nad pestro izbiro. Restavracija je idealno mesto za obeležjavaših posebnih trenutkov. Ponujajo možnost organiziranja rojstnih dnevov, porokin drugih proslav.


Urejeno kopališče zajema 100 m plaže s čudovito teraso inbarom na plaži


Ta ponudba je žal že potekla

Morda boste vseeno našli kaj zase med našimi predlogi aktivnih ponudb.