Bluesun Hotel Marina, Brela, Makarska, Dalmacija, Hrvaška - 236 EUR - 2x nočitev v dvoposteljni Standard sobi za 2 osebi, 2x polpenzion (samopostrežni zajtrk in večerja) za 2 osebi

Bluesun Hotel Marina, Brela, Makarska, Dalmacija, Hrvaška - 236 EUR - 2x nočitev v dvoposteljni Standard sobi za 2 osebi, 2x polpenzion (samopostrežni zajtrk in večerja) za 2 osebi

92%
Popust

Ponudba je že potekla

Cena že vsebuje DDV

Pripravljam dokument za tiskanje

Loading...

Opis ponudbe


Neposredna bližinasvetovno znane plaže Punta rata je eden glavnih razlogov popularnosti Bluesunhotela Marina. To je popoln družinski hotel, saj vam omogoča nastanitev poatraktivnih cenah. Hotel Marina nudi tudi zabavne programe in izlete, kidružinam z otroki zagotavljajo brezskrben oddih na eni najlepših lokacijJadrana.


Sonce, prijetna klima in čudovita krajina spremljajodolgoletno turistično tradicijo Dalmacije, ki je za veliko ljudi najlepši delJadrana. Brela se nahaja ob kilometrski beli, prodnati plaži, obkrožena zborovci in oljčnimi nasadi, na Makarski rivieri.


Bluesun hotel Marina je hotel s 3 zvezdicami, nahaja pa seneposredno ob plaži, le 50 metrov od morja. Ugodna nastanitev za otroke invarnost, lokacija hotela tik ob plaži brez ceste in avtomobilov, bogatanimacijski program, so razlogi zakaj je hotel tako priljubljen med družinami zotroki. Hotel se nahaja ob plaži Punta rata, ki je dobitnica prve modre zastavena Hrvaškem, nahaja pa se tik ob znani Kamena Breli. Hotel z bogatim animacijskimprogramom je najbolj priljubljen breljanski hotel med otroci, bližinaromantične restavracije Punta rata in Wellness centra Soline pa je razlog zapriljubljenost med starši. Restavracija Punta rata se nahaja na izjemno romantičnilokaciji – obkrožena je z borovci, kristalno čistim morjem in čudovito prodnatoplažo, po kateri je dobil ime.

Ta ponudba je žal že potekla

Morda boste vseeno našli kaj zase med našimi predlogi aktivnih ponudb.