Trenutno na vas čaka 17919 ponudb

HOLIDAY RESORT ZLATNI DOL, Goranci, Mostar, Bosna in Hercegovina - 60 EUR - 1x nočitev v dvoposteljni Deluxe sobi z balkonom za 2 osebi, 1x zajtrk za 2 osebi

HOLIDAY RESORT ZLATNI DOL, Goranci, Mostar, Bosna in Hercegovina - 60 EUR - 1x nočitev v dvoposteljni Deluxe sobi z balkonom za 2 osebi, 1x zajtrk za 2 osebi

80%
Popust

Ponudba je že potekla

Cena že vsebuje DDV

Pripravljam dokument za tiskanje

Loading...

Opis ponudbe


Turistično naselje Zlatni Dol se nahaja v krajuGoranci, prijetnem podnebju in enkratnem naravnem okolju, ki se lahko pohvali zrazličnimi aktivnostmi. Obkrožena s prelepimi polji in gozdovi je, kot ustvarjena za različne rekreativne in športne dogodke. Vsi obiskovalciimajo na voljo 12.000 metrov sprehajalnih, pohodniških poti, kolesarjenje injahanje konjev skozi naravo. Resnični ljubitelji narave in rekreacije bodo mestoGoranci prepoznali, kot idealno mesto za družinske počitnice.


Turistično naselje Zlatni Dol nudi brezplačna kolesa,teniško igrišče ter igrišča za košarko, odbojko in badminton. Naselje vključuje tudiotroško igrišče in 24-urno recepcijo. Na voljo je brezplačen brezžičniinternet.


Vse sobe vključujejo kabelsko TV, internet, balkon,delovno mizo in prostorno kopalnico s kadjo in wc. Kontinentalni zajtrk je navoljo vsako jutro. Restavracija v sklopu nastanitve je specializirana zapripravo odličnih jedi. Na voljo je tudi terasa. Gostje privatne namestitveZlatni Dol lahko uživajo v različnih aktivnostih v okolici naselja Goranci.


Ta ponudba je žal že potekla

Morda boste vseeno našli kaj zase med našimi predlogi aktivnih ponudb.