Trenutno na vas čaka 17919 ponudb

NEVSKY CENTRAL HOTEL, St. Petersburg, Rusija - 26 EUR - 1x nočitev v dvoposteljni sobi za 2 osebi, 1x zajtrk za 2 osebi

NEVSKY CENTRAL HOTEL, St. Petersburg, Rusija - 26 EUR - 1x nočitev v dvoposteljni sobi za 2 osebi, 1x zajtrk za 2 osebi

89%
Popust

Ponudba je že potekla

Cena že vsebuje DDV

Pripravljam dokument za tiskanje

Loading...

Opis ponudbe


Na odlični lokaciji v samem središču mesta! Hotel Nevsky Central se nahaja na glavni aveniji v SanktPeterburgu, ki je oddaljena le 2 minuti od podzemne postaje in 5 minut odželezniške postaje. Hotel se nahaja v samem središču mesta, na 2. in 3. nadstropjuzgodovinske stavbe iz 18. stoletja. Nevsky Central Hotel je odlična izbira zaaktivne goste, ki ne želijo zamuditi zanimivih dogodkov v središču mesta.


Za dodatno varnost hotel uporablja video nadzor, ki deluje24 ur na dan v javnih prostorih hotela. Na voljo je tudi brezplačen brezžičniinternet v hotelskih prostorih. Samopostrežni zajtrk je na voljo vsak dan od 8. do 11. ure.Hotel Nevsky Central ponuja 34 prijetnih standardnih sob zeno zakonsko posteljo ali dvema ločenima posteljama. Vse sobe so opremljene ssušilcem za lase, brezplačnimi toaletnimi izdelki, televizijo, telefonom in sobnimsefom.


Hotel ponuja tudi dokumente za pomoč pri pripravi vizuma ter različneturistične storitve, kot so registracija tujih potnih listov, prevoz na in izletališča ali železniške postaje. Gostje v hotelu lahko uporabljajo storitvepranja perila, izposojo avtomobila z voznikom ali tolmačem, rezervacijo letalali vozovnic za vlak. Parkirna mesta v prostorih hotela se lahko s prejšnjorezervacijo uporabljajo brezplačno. Hotelsko prijazno in strokovno osebje bo zveseljem pomagalo pri izbiri restavracije, kavarne i muzeja.


Ta ponudba je žal že potekla

Morda boste vseeno našli kaj zase med našimi predlogi aktivnih ponudb.