Trenutno na vas čaka 17919 ponudb

KAVITACIJA, MINERALNO POVIJANJE in MASAŽA | Kozmetični salon PHYT'S, Ljubljana ali Kranj (kuponi so unovčljivi do 27. 10. 2018)

KAVITACIJA, MINERALNO POVIJANJE in MASAŽA | Kozmetični salon PHYT'S, Ljubljana ali Kranj (kuponi so unovčljivi do 27. 10. 2018)

83%
Popust

Ponudba je že potekla

Cena že vsebuje DDV

Pripravljam dokument za tiskanje

Loading...

Opis ponudbe


Kavitacija
Kavitacija, drugače imenovana tudi nekirurška liposukcija, je metoda razbijanja maščobnih celic s pomočjo ultrazvoka. Kavitacijska naprava ustvari nizko-frekvenčne ultrazvočne valove, ki ustvarijo nekakšen mikro-mehurčke. Ti ob poku sprostijo energijo, ki razbije maščobno celico. Postopek odvečne maščobe ne izloči iz telesa, ampak jo le prenese v medcelično tekočino, od kjer gre v jetra, limfo, delno se porabi, ali pa se izloči s potenjem in urinom.
Kavitacija je nadvse učinkovit postopek, kadar želite korekcije na vašem telesu – na primer izoblikovati svojo zadnjico.
Mineralno povijanje telesa ali mineralni body-wrapping
Povijanje telesa z minerali ali tudi mineralni body-wrapping je priljubljena metoda oblikovanja postave: pomaga pri izločanju odvečne vode, pospešuje prekrvavitev, zmanjšuje celulit ter zavira staranje kože in najpomembneje – učinek je viden TAKOJ.
V salonu Phyt’s za razliko od klasičnih body-wrappov povijajo s kompresijskimi povoji in ne folijo, kar bolje vpliva na ožilje, s tem pa preprečijo tudi, da bi kemikalije iz folije preko kože prešle v telo. 
 
Zakaj torej mineralno povijanje: – zmanjševanje obsega telesa,
– zmanjšuje in preprečuje nastanek celulita,
– pomaga proti zastajanju vode in napihnjenosti,
– pomaga odvajati odvečne tekočine iz telesa, 
– detox učinek,
– izboljšuje tonus in elastičnost kože.  
Rastlinske sestavine v mineralnem losjonu, ki se nanese na kožo:– spodbujajo krvni pretok in krepijo ožilje: divji kostanj, vinska trta, cipresa, črni ribez
– izločajo vodo in zmanjšuje celulit: močvirski oslad, cipresa, magnezij
– zavirajo staranje kože: črni ribez
– črni ribez je izredno bogat z minerali in barvili, ki na telo delujejo bazično.  Postopek: telo povijejo v mokre kompresijske povoje, kar dodatno pospeši cirkulacijo krvi in zmehča kožo. Tretma se lahko dopolni z ročno masaža, ki s pospešuje limfni in krvno obtok in posledično povečuje odvajanje toksinov iz telesa. 
Rezultati mineralnega povijanja:zmanjšanje obsega telesa,trije obiski v povprečju zmanjšajo obseg telesa za eno konfekcijsko številko,izboljšanje splošnega počutja, zaradi manjše obremenitve telesa s toksini in odpadnimi snovmi.
Masaža 
Masaža je ena najstarejših oblik zdravljenja z mnogimi pozitivnimi učniki na telo in duha. Način življenja, kot ga poznamo danes, je privedel do tega, da masaža ni več prestiž, ampak pomembna sestavina vsakdanjega življenja.
 
Pozitivni učinki masaže:izboljšanje krvnega in limfnega obtoka,boljša in hitrejša regeneracija tkiv,zmanjša videz celulita,pospešuje izločanje odpadnih snovi,poveča se elastičnost kože,izboljšanje splošnega počutja.
Vabljeni v Salon Phyt’s!


Ta ponudba je žal že potekla

Morda boste vseeno našli kaj zase med našimi predlogi aktivnih ponudb.