Trenutno na vas čaka 17919 ponudb

SKI & Bike NASSFELD Apartments: Oddih v smučarskem središču Nassfeld že od 47 € za 2 do 5 oseb. Kreirajte svoj oddih sami: Število potrdil = število nočitev!

SKI & Bike NASSFELD Apartments: Oddih v smučarskem središču Nassfeld že od 47 € za 2 do 5 oseb. Kreirajte svoj oddih sami: Število potrdil = število nočitev!

84%
Popust

Ponudba je že potekla

Cena že vsebuje DDV

Pripravljam dokument za tiskanje

Loading...

Opis ponudbe

Preživite nepozabne zimske počitnice v prečudovitem Nassfeldu v apartmajski hiši SKI & Bike NASSFELD. Na račun boste prišli vsi ljubitelji smučanja, deskanja in ostalih zimskih radosti. 1 nočitev že od  47 €,...


Dobrodošli v Mokrinah – zimski idili na avstrijskem Koroškem! Tukaj najdete vse, kar navdušuje zimske športnike... in še veliko več. Kako bi bilo, če bi na postanek med smučanjem lahko zavili v Italijo ali pa bi vas na raznolikih progah cel dan spremljalo sonce? 
Na smučišču Mokrine lahko vsi športni smučarji in družine v enaki meri doživijo nepozabne smučarske dni na 110 kilometrih smučarskih prog s 30 žičniškimi napravami, kjer je sneg domala absolutno zagotovljen! Užijte svoj smučarski dopust v Mokrinah z obilico sončnih ur in edinstveno gorsko panoramo! Ski & Bike Nassfeld Apartmaji se nahajo v mestu Obervellach, 2 km vzhodno od mesta Šmohor (Hermagor) in 10 km od smučarskega (poleti gorskega) središča Mokrine-Šmohor (Nassfeld-Hermagor). 
Pojdite na smučarske počitnice, ki jih že dolgo pričakujete! Od gondole so apartmaji oddaljeni le10 km. Vsak apartma ima dostop do Wi-fi interneta. Popolnoma opremljena kuhinja in udobna dnevna soba sta glavni prednosti Nassfeld apartmajev. Gostom je na razpolago skupna pralnica perila z pralnim strojem, sušilcem in likalnico z likalnikom. Pralnica je na voljo ob manjšem doplačilu. Zajtrk si lahko privoščite v sosednji restavraciji Bachmanns. V Šmohorju lahko najdete še druge restavracije, lahko pa se tudi prijavite na oglede lokalne proizvodnje dimljenega lososa s pokušino izdelkov. V toplejših dneh se se otroci lahko zabavajo na igrišču v vrtu, kjer so vam na voljo tudi pripomočki za pripravo piknikov. Ob manjšem doplačilu si lahko izposodite kolesa in z njimi raziščete prečudovito alpsko okolico. Le 15 minut vožnje od hotela se nahaja Preseško jezero (Presseggersee), kjer lahko plavate, deskate na vodi ali se potapljate. Na reki Zili (Gail) lahko tudi raftate in lovite ribe. Regija Korintijskih Alp pripada eni najlepših regij v Avstriji. Okolica ponuja številne možnosti za preživljanje prostega časa. Je odlična izbira za športnike, pa tudi za družine z otroki. Smučanje in poletne aktivnosti so kot na dlani. Pred hotelom se po okolici odpirajo številne kolesarske poti: izberete lahko lažje, kot je na primer dolina reke Zile, ali tiste malce bolj zahtevne, ki potekajo tudi po gorskih poteh.
Apartma za 2 osebi: Sestavljen je iz sobe z majhno kuhinjo in kopalnico z WC-jem. Kuhinja je opremljena s hladilnikom, štedilnikom, mikrovalovno pečico, kuhalnikom vode.
Apartma za 5 oseb: Sestavljen je iz dveh sob s kuhinjo in dve kopalnici s stranišči. Kuhinja je opremljena s hladilnikom, štedilnikom, mikrovalovno pečico, kuhalnikom vode


Ta ponudba je žal že potekla

Morda boste vseeno našli kaj zase med našimi predlogi aktivnih ponudb.