Trenutno na vas čaka 17919 ponudb

DON GIOVANNI HOTEL, Praga, Češka - 105 EUR - 2x nočitev v sobi Executive za 2 osebi, 2x zajtrk za 2 osebi

DON GIOVANNI HOTEL, Praga, Češka - 105 EUR - 2x nočitev v sobi Executive za 2 osebi, 2x zajtrk za 2 osebi

42%
Popust

Ponudba je že potekla

Cena že vsebuje DDV

Pripravljam dokument za tiskanje

Loading...

Opis ponudbe


Praga – zgodovinski biser Evrope – je eno izmed najlepših mest na svetu. Knjiga arhitekturnih stilov z bogastvom spomenikov, mesto polno glasbe, romantike in nostalgije, je sedaj tudi moderno mesto, polno življenja. Veličastna in skrivnostna ter hkrati udobna ter intimna – to je Praga.


Don Giovanni Hotel Praga je hotel s štirimi zvezdicami, ki se nahaja v priljubljenem stanovanjskem predelu Vinohradyju, v neposredni bližini centra mesta. Hotel ima odlično povezavo s centrom - nahaja se neposredno na podzemni postaji "Zelivskeho" in ob postaji tramvajev/avtobusov. Do zgodovinskega središča pridete v 10 minutah. Je sodoben mestni hotel, zgrajen leta 1995 in imenovan po Mozartovi operi Don Giovanni. V bližini hotela je eden največjih nakupovalnih centrov v Pragi, "Atrium Flora". Hotel ponuja 401 prostornih, klimatiziranih sob, večina jih ponuja izjemen pogled na Prago.


Don Giovanni ima 5 restavracij in barov (Allegretto, Teatro I in Teatro II, Amadeus lobby bar in v 12. nadstropju Executive Lounge s strešno teraso). Hotel ima tudi eno največjih konferenčnih dvoran v Pragi. Konferenčne sobe nudijo dnevno svetlobo in so povezane s hotelsko teraso. Storitve za prosti čas vključujejo Spa in fitnes center v 12. nadstropju hotela. Druge storitve, ki jih Hnudi hotel, vključujejo kozmetični salon, trgovino z darili, tajniške storitve, internetni center in zaprto parkirišče. Don Giovanni Hotel je zagotovo pravi hotel za vas!
 

Ta ponudba je žal že potekla

Morda boste vseeno našli kaj zase med našimi predlogi aktivnih ponudb.