Trenutno na vas čaka 17919 ponudb

Salon Lineja: 3x 40-min. fizioterapevtski tretma - 3 terapije za doseganje popolne drže za 1 osebo -46 %

Salon Lineja: 3x 40-min. fizioterapevtski tretma - 3 terapije za doseganje popolne drže za 1 osebo -46 %

90%
Popust

Ponudba je že potekla

Cena že vsebuje DDV

Pripravljam dokument za tiskanje

Loading...

Opis ponudbe

Imate kronične bolečine v križu, kolkih ali vratnem delu? V Salonu Lineja imajo za vas rešitev, ki je NOVOST na tržišču: fizioterapevtski tretma na inverzijski mizi Master care Back  (30 min.) ter pregled in pogovor in...


Z vrhunsko terapijo do hitrega okrevanja.
Manualna terapija je priporočljiva pri kroničnih bolečinskih sindromih, kot tudi pri akutnih poškodbah. Vzrok bolečin in drugih težav je lahko posledica sprememb, ki so nastale v konstrukciji vašega telesa zaradi preobremenitev, napačne drže ali poškodb. Manualni terapevt dobro pozna, kakšne so te spremembe in posledice le-teh.
V terapijo vključijo specialno fizioterpevstko inverzijsko mizo Master care Back, ki jim omogoča hitre in dobre rezultate pri zdravljenju različnih poškodb in obolenj, saj terapije potekajo v legi -15 do -30 stopinj. Terapevtske tehnike izbere fizioterapevt po natančnem pregledu in jih po potrebi prilagaja spremembam, ki se zgodijo v času terapije.
V obravnavi uporabljajo tehnike miofascialne relaksacije, manipulacije fascij, sklepne mobilizacije, obravnavamo miofascialne prožilne točke (»trigger points«).
Tretma je namenjen:- Otrokom, ki so v fazi rasti z nepravilno držo, da bi se hrbtenica pravilno razvijala.- Porodnicam z bolečinami zaradi rotirane medenice, kolki, kot posledica poroda. Z obravnavo pa se povrnejo v svoj naravni položaj.- Ljudem in športnikom, ko je gibanje v sklepih omejeno ali zmanjšano s posledičnimi bolečinami (npr. artroza). S sklepno mobilizacijo se da ponovno vzpostavizi vse komponente in omogočiti neboleče, v normalnem obsegu fiziološko, gibanje.- Ljudem s kroničnimi ali akutnimi težavami s hrbtenico, ko vretenca pritiskajo eden na drugega in so žarišče prekomerne vzdraženosti v napetih skeletnih mišicah imenovane Miofascialne prožilne točke ali »trigger points«. Če se bolečina ne širi stran od mesta pritiska so to »tendernes« točke. (ponavadi ljudje, ki veliko delajo za računalnikom, ali fizično).- Ljudem s poškodbami hrbtenice kot je hernia v križnem ali vratnem predelu.- Ko se pojavijo napetosti v tkivu, ki povzročijo bolečino oz. z različna obolenja. S stopnjevanim raztegom sprostimo napetosti, optimiziramo dolžino mišičnih vlaken in odstranimo prisotnost nenehnega vleka oz. disfunkcije.
Manualne tehnike
Manualna terapija je koncept obravnave, ki se vedno bolj uveljavlja pri zdravljenju bolečin in drugih simptomov, ki nastanejo zaradi strukturnih sprememb sklepov, mišic in podpornega tkiva oz. fascij. Bistvo manualne terapije je poznavanje zahtevne konstrukcije telesa, razumevanje posledic nepravilnega delovanja in popravilo le teh na naraven način.
Koristi: popolna drža, boljši energijski pretok, več energije; izboljšuje gibanje med kostmi, ravnotežje in koordinacijo; zagotavlja optimalen položaj kosti; pravilnejše obremenitve na sklepni hrustanec; umiritev nadražene sklepne ovojnice; gibanje brez bolečine; rehabilitacija športnikov.


Ta ponudba je žal že potekla

Morda boste vseeno našli kaj zase med našimi predlogi aktivnih ponudb.