TURISTIČNA KMETIJA PIRC, Laško, Slovenija - 232 EUR - 2x nočitev v apartmaju za 4 osebe, 2x zajtrk za 4 osebe

redna cena
258,00
popust
-10%
cena s popustom
232,00
rezerviraj za
46,00
ODPRI

* Ponudba je omejena! Klikni in preveri, ali je še aktivna


Pobegnite od vsakdanjihskrbi, naužijte se miru in lepotneokrnjene narave ter nahranitetelo in duha na turistični kmetiji Pirc!


Turistična kmetija Pirc ponuja elegantne apartmaje, opremljene stradicionalnim lesenim pohištvom, savno, brezplačen brezžični internet,kabelsko TV ter balkon ali teraso. Kmetija se nahaja na mirni lokaciji nahribovju nad Laškim in ponuja panoramski razgled na dolino reke Savinje.Sodelujete lahko v različnih kmetijskih dejavnostih in kupujetedomače izdelke, pridelane na kmetiji. Izkoristite lahko tudi popust v bližnjemspa centru.


Apartmaji imajo dnevno sobo s kavčem, zasebno kopalnico s prhoin sušilcem za lase ter popolnoma opremljeno kuhinjo s pomivalnim strojem, zelektričnim grelnikom za vodo in s hladilnikom. Stene prelepih apartmajev krasijoslike slovenskih akademskih slikarjev.


Uživajte v rekreativnih sprehodih ali pa se s kolesom odpravitepo kolesarskih poteh, ki jih najdete v okolici. Obiščete lahko tudi različneznamenitosti, kot so zgodovinske cerkve, samostani in gradovi.Trgovine, supermarketi in restavracije se nahajajo v centruLaškega, približno 1,5 km stran,  najbližjesmučišče pa je oddaljeno 12 km. 

Partnerska ponudba - MEGABON.eu|Prikaži vse ponudbeMorda vas zanima tudi...

OMEJENA KOLIČINA
Lahomšek 1, Laško / Savinjska
OMEJENA KOLIČINA
Lahomšek 1, Laško / Savinjska
OMEJENA KOLIČINA
Lahomšek 1, Laško / Savinjska
NE ZAMUDITE!
Trobni Dol 33, Šentrupert / Savinjska
OMEJENA KOLIČINA
Trobni Dol 33, Šentrupert / Savinjska


Povejte nam svoje mnenje in izkušnje o ponudbi "TURISTIČNA KMETIJA PIRC, Laško, Slovenija - 232 EUR - 2x nočitev v apartmaju za 4 osebe, 2x zajtrk za 4 osebe"
Lokacija
Laško

Lahomšek 1
3270 Laško
SlovenijaVreme Laško

ob 15:33

8°C
Laško

jutri

-2 / 12
Laško

Postanite
partner
Naročite se
na e-novice
Poišči popust