Trenutno na vas čaka 17919 ponudb

TURISTIČNA KMETIJA PIRC, Laško, Slovenija - 232 EUR - 2x nočitev v apartmaju za 4 osebe, 2x zajtrk za 4 osebe

TURISTIČNA KMETIJA PIRC, Laško, Slovenija - 232 EUR - 2x nočitev v apartmaju za 4 osebe, 2x zajtrk za 4 osebe

83%
Popust

Ponudba je že potekla

Cena že vsebuje DDV

Pripravljam dokument za tiskanje

Loading...

Opis ponudbe


Pobegnite od vsakdanjihskrbi, naužijte se miru in lepotneokrnjene narave ter nahranitetelo in duha na turistični kmetiji Pirc!


Turistična kmetija Pirc ponuja elegantne apartmaje, opremljene stradicionalnim lesenim pohištvom, savno, brezplačen brezžični internet,kabelsko TV ter balkon ali teraso. Kmetija se nahaja na mirni lokaciji nahribovju nad Laškim in ponuja panoramski razgled na dolino reke Savinje.Sodelujete lahko v različnih kmetijskih dejavnostih in kupujetedomače izdelke, pridelane na kmetiji. Izkoristite lahko tudi popust v bližnjemspa centru.


Apartmaji imajo dnevno sobo s kavčem, zasebno kopalnico s prhoin sušilcem za lase ter popolnoma opremljeno kuhinjo s pomivalnim strojem, zelektričnim grelnikom za vodo in s hladilnikom. Stene prelepih apartmajev krasijoslike slovenskih akademskih slikarjev.


Uživajte v rekreativnih sprehodih ali pa se s kolesom odpravitepo kolesarskih poteh, ki jih najdete v okolici. Obiščete lahko tudi različneznamenitosti, kot so zgodovinske cerkve, samostani in gradovi.Trgovine, supermarketi in restavracije se nahajajo v centruLaškega, približno 1,5 km stran,  najbližjesmučišče pa je oddaljeno 12 km. 


Ta ponudba je žal že potekla

Morda boste vseeno našli kaj zase med našimi predlogi aktivnih ponudb.