Trenutno na vas čaka 17622 ponudb

TERME TOPOLŠICA - HOTEL VESNA , Topolšica, Slovenija - 140 EUR - 2x nočitev s polpenzionom v hotelu Vesna za 2 osebi, Neomejeno kopanje v vseh bazenih hotela Vesna za 2 osebi

TERME TOPOLŠICA - HOTEL VESNA , Topolšica, Slovenija - 140 EUR - 2x nočitev s polpenzionom v hotelu Vesna za 2 osebi, Neomejeno kopanje v vseh bazenih hotela Vesna za 2 osebi

91%
Popust

Ponudba je že potekla

Cena že vsebuje DDV

Pripravljam dokument za tiskanje

Loading...

Opis ponudbe


Ob jugovzhodnemvznožju hriba Lom, kjer so nekoč kraljevali visoki topoli, je iz zemljeprivrela voda. Čista kakor biser, živa kakor življenje samo. Termalni vrelec jev dolino Toplice vse od 16. stoletja privabljal tiste, ki cenijo moč naravnega.Tam, na robu gozda, danes stoji sodobno zdravilišče, ki razvaja z vsem, kar ponujanarava.


Terme Topolšica, odmaknjene od mestnega vrveža in divjihcest, svoje goste pričakajo v objemu gorskega zraka in spokojne tišine. Oko sespočije ob pogledu na okoliške hribe in korak začuti stik s samim seboj.Srednjegorska klima postreže z blagodejnimi učinki in mnogimi sončnimi dnevi.Za naravo, ki objema Topolšico, se zdi, da zdravi sama po sebi.


Hotel Vesna predstavlja srce zdravilišča Terme Topolšica. V njem se dnevno vrstijorazlične prireditve, zabavni popoldneviin kulturna večerna dogajanja. Prostorne in lepo urejene sobe hotelanudijo vse, kar boste potrebovali za prijetno bivanje (televizijo, telefon, kopalnicos prho ali kadjo, stranišče, sušilnik za lase).



V osrčju hotela Vesna se odpira mesto vodnih atrakcij za vsodružino. Topli vrelci, bazen za otroke, masažne prhe, masažni bazeni in praverimske kopeli zagotavljajo, da vam tudi v malce hladnejših dneh ne bo dolgčas. Vhotelu je gostom na razpolago notranji pol-olimpijski bazen (temperaturepribližno 29° C) in zimsko-letni bazen, (temperature 33°C - 36°C) s podvodnimimasažami in masažnimi bazeni. Našli boste tudi otroški bazen.


Ob notranjih in zunanjih bazenih vas bodo v hotelu razvajaleše finske in infra savne ter turškekopeli, lahko pa si privoščite tudi urice sončenja v solariju. Hotelski restavraciji vselejpostrežeta s kulinaričnimi dobrotami, aperitiv bar in kavarna pa sta kot nalaščza kramljanje ob pijači ali okusni sladici.


Ta ponudba je žal že potekla

Morda boste vseeno našli kaj zase med našimi predlogi aktivnih ponudb.