Trenutno na vas čaka 17919 ponudb

Hiša Berdnik: Romantično wellness razvajanje (3 ure) za 2 osebi le 29,90 €

Hiša Berdnik: Romantično wellness razvajanje (3 ure) za 2 osebi le 29,90 €

90%
Popust

Ponudba je že potekla

Cena že vsebuje DDV

Pripravljam dokument za tiskanje

Loading...

Opis ponudbe

Pobegnita od mestnega vrveža in se spočijta v naročju kamniških planin. 3-urno wellness razvajanje v mirnem kraju pod Kamniškimi planinami, z vključeno uporabo finske savne in jacuzzija ter sadje in čaj za le 29,90 €, namesto 60...


     
Kaj ponudba vključuje?
Zasebno razvajanje pod Kamniškimi planinami:3 urni najem savne in jacuzzija (masažna kad),sadje in čaj,prostor za sprostitev.Ponudba velja za 2 osebi.Potrdilo ekskluzivni ceni velja do 15.9.2017.Opis ponudbe
Družinsko vodena hiša »Berdnik« ima svoje gnezdo v dolini Kamniške Bistrice, v neokrnjeni naravi, na sončni jasi tik ob gozdu, nedaleč stran od spodnje postaje nihalke Velika planina. Niso hotel, so pa prijeten družinski objekt s srcem in dušo, kar je njihova velika prednost. So pravi naslov za ljudi, ki so željni sprostitve in razvajanja v manjšem objektu sredi narave. S prijetno in toplo osvetlitvijo nudijo gostom občutek domačnosti tudi daleč stran od doma.
Poleg razvajanja v savni in jacuzziju priporočamo ogled znamenitosti v dolini Kamniške Bistrice, kot so Plečnikov dvorec, spominski park in slap Orglice. Lahko se opravite na krajši sprehod, daljši pohod v hribe (označene poti) ali pa odkolesarite do izvira reke Kamniška Bistrica. Plačajte le 6 € in pridobite potrdilo o ekskluzivni ceni. Zasebno razvajanje pod Kamniškimi planinami vas bo stalo le 29,90 €, namesto 60 €. Na strani Mestoidej s klikom na KUPI rezervirate svoje mesto za le 6 €, preostalih 23,90 € pa plačate direktno pri ponudniku.
NE PREZRI TUDI: Hiša Berdnik: Oddih pod Kamniškimi planinami -51 %Opombe
Obvezna predhodna rezervacija pri ponudniku na 041 315 701.Potrdilo o ekskluzivni ceni morate predložiti ob začetku koriščenja storitve ponudnika.Lokacija ponudnika: Kamniška Bistrica 4b, 1242 Stahovica.Ponudba velja za 2 osebi.Potrdilo o ekskluzivni ceni velja do vključno 15.9.2017.Za več zaporednih koriščenj lahko kupite več potrdil o ekskluzivni ceni.Rok plačila UPN obrazca je 48h od rezervacije.Preostali znesek 23,90 € plačate neposredno ponudniku na dan koriščenja oz. v dogovoru s ponudnikom.Po plačilu na Mestoidej.com prejmete na mail potrdilo o ekskluzivni ceni s katerim se identificirate pri ponudniku.Potrdilo je nevračljivo.Prikazna slika simbolična.O ponudniku:
Ponudnik: Hiša Berdnik Kontaktni podatki: 041 315 701 Lokacija ponudnika: Kamniška Bistrica 4b, 1242 Stahovica
 


Ta ponudba je žal že potekla

Morda boste vseeno našli kaj zase med našimi predlogi aktivnih ponudb.