Trenutno na vas čaka 17919 ponudb

Albanija: Drač - Počitnice z letalom, Drač , Albanija - 898 EUR - Povratna letalska karta Benetke - Tirana - Benetke za 2 osebi , 7x nočitev v 4* hotelu za 2 osebi

Albanija: Drač - Počitnice z letalom, Drač , Albanija - 898 EUR - Povratna letalska karta Benetke - Tirana - Benetke za 2 osebi , 7x nočitev v 4* hotelu za 2 osebi

90%
Popust

Ponudba je že potekla

Cena že vsebuje DDV

Pripravljam dokument za tiskanje

Loading...

Opis ponudbe


Popolni oddih v Albaniji! ✓ topla klima ✓ okusna morska hrana ✓ čisto morje in peščene plaže ✓ dežela prijaznih ljudi

Drač je najstarejše mesto in eno izmed gospodarsko najpomembnejših mest, saj je največje pristaniško mesto. Albanija je neodkriti biser, ki vas bo očaral z rajskimi plažami, nastanitvami in izjemno hrano.

Med 1. in 3. stoletjem je bil Drač pomembno pristanišče in trgovsko središče na trgovski poti Via Egnatia, med Rimom in Bizancem (Istanbul). Po velikem številu potresov se je velik del starodavnega Drača pogreznil v morje ali se je zrušil in je bil pozneje prezidan.

Danes je mesto znano po 10,5 km dolgi mivkasti plaži in čistem in toplem morju. Morje v Draču je nizko in primerno za družine z majhnimi otroci. Voda je izjemno topla, sončni zahodi, ki potonejo v morje pa čudoviti.

Ne zamudite obisk nacionalnega parka Butrint, ki je uvrščen na seznam Unescove kulturne dediščine in v središču katerega je velika modra laguna. Nacionalni park Llogara pa z vrha prelaza ponuja čudovit razgled na morje.

Lepi prizori narave, čisto morje in plaže, prijaznost ljudi ter odlična hrana vas bodo zagotovo navdušili!

 




Ta ponudba je žal že potekla

Morda boste vseeno našli kaj zase med našimi predlogi aktivnih ponudb.