Trenutno na vas čaka 17919 ponudb

Eco vas Grabovica - Oddih ob Buškem jezeru, Grabovica, Bosna in Hercegovina - 51 EUR - 1x nočitev v dvoposteljni sobi za 2 osebi (otrok do 7. leta brezplačno) , Zajtrk

Eco vas Grabovica - Oddih ob Buškem jezeru, Grabovica, Bosna in Hercegovina - 51 EUR - 1x nočitev v dvoposteljni sobi za 2 osebi (otrok do 7. leta brezplačno) , Zajtrk

86%
Popust

Ponudba je že potekla

Cena že vsebuje DDV

Pripravljam dokument za tiskanje

Loading...

Opis ponudbe


Oddih v Eco vasi Grabovica ob Buškem jezeru, enem od največjih umetnih jezer v Evropi. Uživajte v oddihu na pravljičnem kraju s prekrasnim razgledom.

Eco vas Grabovica se nahaja okrog 10 km od mejnega prehoda Kamensko. 

Pravljičen kraj s čudovitim pogledom na Buško jezero, v sklopu katerega se nahaja majhno umetno jezero z veliko fontano in nekaj manjšimi potoki, ki tečejo skozi Eco vas Grabovico. 

V Eco vasi Grabovica so rastavracija, lesena hiška, terasa z gostinskimi objekti, klimatizirana poročna dvorana, amfiteater na odprtem, kamnita jama, mini ZOO, športna igrišča, konjeniški klub s hlevi in konji.

Eco vas Grabovica razpolaga z več namestitvenimi objekti. Vse sobe imajo LED TV, brezplačen internet, klimo, gretje ter mini bar. Vsaka soba ima zasebno kopalnico, ki ima tuš kabino, WC školjko in umivalnik. Gostom so na razpolago mehke brisače ter toaletni pribor. Namestitev je prilagojena vsem gostom, družinam ali parom. 

Naravne lepote, rastlinje in živalski svet, kulturna in zgodovinska dediščina, čudovita vila Grabovica, domača avtohtona kuhinja v Eco vasi Grabovica privlačijo številne goste iz okolice in širše. 

Ta ponudba je žal že potekla

Morda boste vseeno našli kaj zase med našimi predlogi aktivnih ponudb.