Trenutno na vas čaka 17919 ponudb

Hotel Corner - Oddih v Sarajevu, Sarajevo, Bosna in Hercegovina - 50 EUR - 1x nočitev v dvoposteljni sobi za 2 osebi, Brezplačen Wi-Fi

Hotel Corner - Oddih v Sarajevu, Sarajevo, Bosna in Hercegovina - 50 EUR - 1x nočitev v dvoposteljni sobi za 2 osebi, Brezplačen Wi-Fi

87%
Popust

Ponudba je že potekla

Cena že vsebuje DDV

Pripravljam dokument za tiskanje

Loading...

Opis ponudbe


Hrepenite po počitnicah v središču Sarajeva? Novo na Megabonu - V samem srcu starega mestnega jedra Sarajeva, le korak stran od znamenite Vijećnice, se nahaja Hotel Corner. Hotel Corner je zaradi svoje lokacije idealen tako za dolge počitnice kot tudi za krajša poslovna potovanja.


Dvoposteljna soba: Sobo sestavljajo elegantno urejena kopalnica s tuš kabino, spalnica, TV s kabelsko povezavo, brezžični dostop do interneta.

Ko ujamete ritem Baščaršije, si ogledate znamenito knjižnico Vijećnico, Kazandžiluk (edino ulico, ki je ohranila starodavni izgled in funkcijo), spokojno židovsko pokopališče in se povzpnete na vrh griča, vam zastane dah ob osupljivem razgledu na to čudovito mesto. Če vam slučajno postane dolgčas in si zaželite osvežilne sence zelenih drevoredov, predlagamo, da se podate do Ilidže in se popeljete s kočijo do izvira reke Bosne. Tu pa je še okolica Sarajeva in Visoko. 

Ta ponudba je žal že potekla

Morda boste vseeno našli kaj zase med našimi predlogi aktivnih ponudb.