Trenutno na vas čaka 17919 ponudb

Platinum Boutique Hotel - Oddih v središču Sarajeva, Sarajevo, Bosna in Hercegovina - 135 EUR - 2x nočitev v dvoposteljni Comfort sobi za 2 osebi, Zajtrk

Platinum Boutique Hotel - Oddih v središču Sarajeva, Sarajevo, Bosna in Hercegovina - 135 EUR - 2x nočitev v dvoposteljni Comfort sobi za 2 osebi, Zajtrk

85%
Popust

Ponudba je že potekla

Cena že vsebuje DDV

Pripravljam dokument za tiskanje

Loading...

Opis ponudbe


Novo na Megabonu! Obiščite čudovito Sarajevo in uživajte v ponudbi Platinum Boutique Hotela, ki se nahaja v centru Sarajeva, v bližini zgodovinskega centra in kulturnih, umetniških, poslovnih, turističnih ter gastronomskih atrakcij in znamenitosti.

Hotel ponuja 12 sob, ki so v celoti prilagojene potrebam poslovnega potnika. Za sprostitev je na voljo prijeten ambient zajtrkovalno-aperitivnega kluba. V primeru, da prihajate z lastnim avtomobilom, ima hotel zagotovljena parkirna mesta. Eleganca in diskretno razkošje z izjemnim udobjem vam bosta dala poseben občutek topline in intimnosti, zaradi česar bo hotel kraj za sprostitev in uživanje.

Dvoposteljna Comfort soba: S svetlobo napolnjena soba ter s pogledom na mesto. Zasnovana tako, da zadovolji goste, ki se želijo sprostiti in sprostiti. Soba ima: mini bar, fen za lase, klimatsko napravo, sef, telefon, LCD Smart TV, zakonsko posteljo.

Potem ko ujamete ritem Baščaršije, si ogledate znamenito knjižnico Vijećnico, Kazandžiluk (edino ulico, ki je ohranila starodavni izgled in funkcijo), spokojno židovsko pokopališče in se povzpnete na vrh griča, vam zastane dah ob osupljivem razgledu na to čudovito mesto. Če vam slučajno postane dolgčas in si zaželite osvežilne sence zelenih drevoredov, predlagamo, da se podate do Ilidže in se popeljete s kočijo do izvira reke Bosne. Tu pa je še okolica Sarajeva in Visoko. 

Ta ponudba je žal že potekla

Morda boste vseeno našli kaj zase med našimi predlogi aktivnih ponudb.