Trenutno na vas čaka 17919 ponudb

Hotel Boutique Natka - Oddih v Rovinju, Rovinj, Istra, Hrvaška - 120 EUR - 1x nočitev v dvoposteljni sobi z zakonsko posteljo za 2 osebi, Zajtrk 

Hotel Boutique Natka - Oddih v Rovinju, Rovinj, Istra, Hrvaška - 120 EUR - 1x nočitev v dvoposteljni sobi z zakonsko posteljo za 2 osebi, Zajtrk 

85%
Popust

Ponudba je že potekla

Cena že vsebuje DDV

Pripravljam dokument za tiskanje

Loading...

Opis ponudbe


Novo na Megabonu! Privoščite si razvajanje v čudovitem hotelu in uživajte v enem od najlepših hrvaških mest. Odpravite se v Rovinj in bivajte v Hotelu Boutique Natka.

Dvoposteljna soba ima zakonsko posteljo, klimo, omaro, sef, hladilnik, mizo, TV. V kopalnici je sušilnik za lase, kad ali prha, brezplačen toaletni pribor in kopalni plašč.

Rovinj, romantično mesto, obdano z borovim gozdom in kristalno čistim morjem. Vonj borovcev in oglašanje galebov, ki odmeva skozi staro mestno jedro, bo sprostilo še tako utrujene možgane.

Morski zrak, pomešan z vonjem borovcev, že sam po sebi sprošča in zdravi utrujeno telo. Tudi morska voda je zanj seveda izjemno zdravilna.

Ulice starega mestnega jedra Rovinja vas bodo kar same vabile na sprehode in odkrivanja umetniških ateljejev, ki na vsakem koraku krasijo in bogatijo podobo kamnitih stavb. Vodile vas bodo do največje znamenitosti Rovinja, cerkve sv. Evfemije. Ta s svojim 60 metrov visokim stolpom nudi prekrasen razgled na mesto, njegovo okolico in prostrano morje. Stolp je tudi najvišja točka Rovinja. Pravzaprav gre za repliko zvonika bazilike sv. Marka v Benetkah. Bronast kip sv. Evfemije na vrhu stolpa se obrača v smeri vetra, ki jo kaže s svojo desno roko.

Ta ponudba je žal že potekla

Morda boste vseeno našli kaj zase med našimi predlogi aktivnih ponudb.