Trenutno na vas čaka 17919 ponudb

Resort Eklata Medena - Poletni kamp za otroke, Seget Donji, Trogir, Hrvaška - 365 EUR - 7x nočitev v triposteljnih ali šestposteljnih apartmajih za 1 otroka od 8 do 17 let, Polni penzion

Resort Eklata Medena - Poletni kamp za otroke, Seget Donji, Trogir, Hrvaška - 365 EUR - 7x nočitev v triposteljnih ali šestposteljnih apartmajih za 1 otroka od 8 do 17 let, Polni penzion

21%
Popust

Ponudba je že potekla

Cena že vsebuje DDV

Pripravljam dokument za tiskanje

Loading...

Opis ponudbe


Resort Eklata Medena je specializirani center za šolske izlete in se nahaja v idiličnem apartmajskem naselju Medena *** v Segetu Donjem v bližini mesta Trogir.

Resort leži ob dolgi prodnati plaži v varnem in mirnem okolju, bogato posejanem s sredozemskim rastlinjem. V naselju ni cest, le pešpoti, namestitveni objekti pa imajo pritličje in eno nadstropje, zaradi česar so varne in idealne za šolarje. Namestitev je organizirana v triposteljnih (dnevna soba + spalnica) in šestposteljnih (dnevna soba + dve spalnici) apartmajih. Vsi apartmaji so kategorizirani s tremi zvezdicami in vsebujejo kopalnico, mini kuhinjo, TV, telefon, klimatsko napravo in brezžično internetno povezavo. Letovišče ima restavracijo, novo veliko večnamensko športno igrišče za nogomet, odbojko, košarko in rokomet, nato igrišče za odbojko na mivki ter diskoteko za večerno zabavo. Vse to je namenjeno šolskim skupinam in popolnoma brezplačno za učence s številnimi rekreacijskimi pripomočki, kot so kajaki, kolesa, loki in puščice, ... Posebej poudarjamo, da imajo vsi učenci in učitelji 24 h na dan na voljo animacijsko ekipo agencije Eklata. V času organiziranih šolskih skupin za oskrbo zdravstvene oskrbe (0-24) skrbi medicinska sestra, ki se nahaja v letovišču. Udeleženci izberejo enega od ponujenih programov. Dopoldne se izvajajo izobraževalni programi, popoldan pa je namenjen športni rekreaciji, ustvarjalnim igram in aktivnostim na plaži. Večerji sledi večerni animacijski program z drugačno tematiko vsak večer pod žarometi in ob dobri glasbi. V delovnem delu programa se udeleženci odločijo le za enega od ponujenih programov. Vse to dodatno popestri izlet z ladjo z animatorji v Trogir in aktivnosti v novoodprtem adrenalinskem parku Eklata Adventure Park Medena. Za varnost otrok in celodnevno varstvo v času bivanja v kampu skrbijo profesorji, kreativni vodje, športni trenerji, animatorji in drugo izobraženo in izkušeno osebje kampa Eklata.
Program po dnevih
Sobota - Prihod
Nedelja - Sports day
Ponedeljek - Art & Craft day + izlet
Torek - Adventure day
Sreda - Around the World
Četrtek - Science day
Petek - Dance day + final night
Sobota - Odhod
Eklata Adventure Park Medena je nova atrakcija v sklopu letovišča Eklata Medena. Sestavljen je iz dveh modulov:
• strelišče (airsoft dvoboj, lok in puščica, met sekire in križci/krožci)
• in otroška / mehka igrišča za paintball.
Vstopnica vključuje udeležbo na aktivnostih v obeh modulih v skupnem trajanju približno 1,5 ure z zagotavljanjem strokovnega spremstva in varnostne opreme.
Jezikovna šola
• angleščina • italijanščina • nemščina • hrvaščina
Dodatno, kot nadgradnjo programa Eklata Camp, se lahko udeleženci udeležijo tudi poletne jezikovne šole. Eklatina poletna jezikovna šola poteka dve uri dopoldne, skupaj 20 ur. Pouk poteka v učilnicah na prostem v senci borovega gozda. V primeru slabega vremena pouk poteka v zaprtih prostorih. Učni načrt in gradivo so prilagojeni starosti otroka oziroma njegovemu predznanju. Popoldne in večer se udeleženci zabavajo na aktivnostih iz programa Eklata Camp.

Ta ponudba je žal že potekla

Morda boste vseeno našli kaj zase med našimi predlogi aktivnih ponudb.