Trenutno na vas čaka 17919 ponudb

PAV GAM 15-EC2040NM HP R5/16/512/3050/W10

PAV GAM 15-EC2040NM HP R5/16/512/3050/W10

6%
Popust

Ponudba je že potekla

Cena že vsebuje DDV

Pripravljam dokument za tiskanje

Loading...

Opis ponudbe


Pripravljen za igro. Pripravljen za učinkovito delovanje.

Z lahkim in zmogljivim prenosnim računalnikom za igre HP Pavilion 15 ne boš žrtvoval ničesar. Izkusi visokokakovostno grafiko in procesorsko moč za igre ter večopravilnost, poleg tega pa še izboljšano hlajenje za splošno učinkovitost delovanja in stabilnost. Z zaslonom z mikro robovi in zvokom, naravnanim po meri, te bo igra povsem prevzela. Popolno ravnotežje med delom in zabavo, zato lahko narediš vse.

Dovolj zmogljiv, da naredi vse

Z izjemno zmogljivim procesorjem AMD in napredno grafično kartico se lahko lotiš česar koli. Zaslon z ločljivostjo FHD in visoko hitrostjo osveževanja zagotavlja nemoteno igro ter realistično zabavo in prikaz vsebin.

Bodi v središču dogajanja igre

S prenosnim računalnikom, opremljenim z dvojnim ventilatorskim sistemom, ki zagotavlja izboljšano hlajenje[1], lahko igraš še bolj borbeno in dlje. Širok ventilator na zadnji strani in povečane odprtine za dovod zraka optimizirajo celotno zmogljivost in zanesljivost, pri tem pa skrbijo, da naprava pri daljši uporabi ostaja hladna. Izboljšaj igro s prilagodljivimi možnostmi za učinkovitost delovanja, ki jih zagotavlja programska oprema OMEN Gaming Hub.


Ta ponudba je žal že potekla

Morda boste vseeno našli kaj zase med našimi predlogi aktivnih ponudb.