Trenutno na vas čaka 17919 ponudb

Terme Čatež - Hotel Terme , Čatež ob Savi, Slovenija - 289 EUR - 2x nočitev v dvoposteljni sobi z ali brez balkona za 2 osebi, Polpenzion (zajtrk in večerja)

Terme Čatež - Hotel Terme , Čatež ob Savi, Slovenija - 289 EUR - 2x nočitev v dvoposteljni sobi z ali brez balkona za 2 osebi, Polpenzion (zajtrk in večerja)

86%
Popust

Ponudba je že potekla

Cena že vsebuje DDV

Pripravljam dokument za tiskanje

Loading...

Opis ponudbe


Obiščite pravi termalni raj za vsegeneracije! Idealen oddih za vas in vaše najdražje v objemu idilične narave spravo vodno zabavo in učinki tople termalne vode kar 365 dni v letu!

Terme Čatež
skozi vse leto ponujajozdravo, sproščeno kopanje v številnih bazenih poletne in zimske Termalneriviere.

Zimska Termalna riviera: Odkrijte pravi vodni raj na več kot 6.500 m2 notranjih površin z raznovrstnimi vodnimi atrakcijami: divja reka in tobogan poženeta kri po žilah, uživajte v bazenu z valovi, v bazenu nepravilnih oblik najdete masažna ležišča, za vse, ki se radi razvajate so tu kotički pod slapovi ali v whirpoolu. Spustite se v vodno doživetje na toboganu skakalnica ali kamikaza. Ujemite svoj val na progi za deskanje. Ljubitelje hitrih spustov navdušuje tobogan z zaprto cevjo, iskalce presenečenj pa drevo doživetij. Najmlajši pa radi čofotajo v otroškem bazenu. Čaka jih odkrivanje čarobnega sveta gusarjev ob gorečem mestu in iskanje skritega zaklada.
Ko vas premamijo sončni žarki, pa  je tu Poletna Termalna riviera.  

Poletna Termalna riviera: Zabava zavse generacije na več kot 10.000 m² termalnih vodnih površin in neomejenasvoboda v raznovrstnih in unikatnih vodnih atrakcijah in bazenih različnihoblik s temperaturo termalne vode od 26 do 36 °C.

Hotel Terme
je odmaknjen od vsakodnevnega vrveža v mirnejšem predelu Term Čatež.Priporočamo ga vsem, ki si želite oddih ob izbrani wellness ponudbi in vtermalnih vodnih užitkih v hotelskem notranjem in zunanjem bazenu. Gostom so navoljo prenovljene sobe. Vse sobe imajo klimo, kopalnico (prha ali kad), sušilecza lase, sef, mini bar in francosko ležišče ali dve ločeni ležišči.

Odlično izhodišče za:
družinske izlete, številne športne aktivnosti,pohode,  pojdite na raziskovanje mestaBrežice ali na odkrivanje in okušanje Bizeljskega, dežele, kjer se mir inspokojnost prepletata z dobro kulinariko in prijetnimi ljudmi. Obiščite tudiGadovo peč - zibelko cvička ali dolenjski biser naravnih lepot - Kostanjevicona Krki ...


Ta ponudba je žal že potekla

Morda boste vseeno našli kaj zase med našimi predlogi aktivnih ponudb.