Trenutno na vas čaka 17919 ponudb

A&O Warsaw Wola, Varšava, Poljska - 232 EUR - 3x nočitev v dvoposteljni Standard sobi ali Family sobi za 2 osebi (2 otroka do 17. leta brezplačno), Zajtrk

A&O Warsaw Wola, Varšava, Poljska - 232 EUR - 3x nočitev v dvoposteljni Standard sobi ali Family sobi za 2 osebi (2 otroka do 17. leta brezplačno), Zajtrk

48%
Popust

Ponudba je že potekla

Cena že vsebuje DDV

Pripravljam dokument za tiskanje

Loading...

Opis ponudbe


Nepozaben mestni oddih! Uživajte v raziskovanju Varšave! Varšava je glavno mesto Poljske in tudi njeno intelektualno središče. Ponuja pester oddih, ne glede na to, kaj vam je najbolj všeč na oddihu – gre za eklektičen in živahen kulturni prostor, ki privablja novosti, hkrati pa se oklepa svoje pomembne preteklosti in tradicije. Ne glede na to, ali vam je všeč zgodovina, klasična glasba, sodobna umetnost – Varšava vam  bo zagotovo ponudila nekaj, v čemer boste uživali.

Hostel a&o Warsaw Wola se nahaja vVaršavi, 1,2 km od Muzeja varšavske vstaje, ponuja pa bar, zasebno parkiriščein skupen prostor za druženje. Namestitev vključuje 24-urno recepcijo, skupno kuhinjo inbrezplačen WiFi v vseh prostorih.

Sobe v hostlu so opremljene s televizijo z ravnim zaslonom. Zasebna kopalnica je opremljena s prho. Gostje nastanitve a&o Warsaw Wola lahko uživajo v okusnem zajtku.

Nakupovalno središče Złote Tarasy je oddaljeno 3,3 km, Palača kulture inznanosti pa 3,7 km. Najbližje letališče je Varšavsko letališče Frederic Chopin, ki jeoddaljeno 9 km od a&o Warsaw Wola.


Ta ponudba je žal že potekla

Morda boste vseeno našli kaj zase med našimi predlogi aktivnih ponudb.