Trenutno na vas čaka 17919 ponudb

Arbiana Heritage Hotel - Oddih v vrhunskem hotelu, Rab, Hrvaška - 227 EUR - 2x nočitev v dvoposteljni Standard sobi za 2 osebi, Bogat samopostrežni zajtrk 

Arbiana Heritage Hotel - Oddih v vrhunskem hotelu, Rab, Hrvaška - 227 EUR - 2x nočitev v dvoposteljni Standard sobi za 2 osebi, Bogat samopostrežni zajtrk 

90%
Popust

Ponudba je že potekla

Cena že vsebuje DDV

Pripravljam dokument za tiskanje

Loading...

Opis ponudbe


Predstavljajte si otok. Otok, kjer se pravljične plaže zlijejo z modrim Jadranskim morjem. Otok, ki pripoveduje zgodovinske zgodbe, ki jih je vredno poslušati in raziskati, sedanjost, ki jo je treba doživeti. Zdaj pa si predstavljajte majhno oazo miru na tem otoku. Oaza, ki bo razvajala vse vaše čute in vam pričarala počitniško nepozabno doživetje. Kraj, kjer se boste počutili kot doma in hkrati na tisoče kilometrov stran od doma. Nehajte sanjariti, spakirajte kovčke in pridite na otok Rab, da vse to doživite v Arbiana Heritage Hotelu.

Arbiana Heritage Hotel se nahaja na enem najlepših jadranskih otokov. Hotel se nahaja le nekaj korakov od morja, obdan z mediteranskim parkom v starem mestnem jedru Raba, ki očara s svojo tisočletno zgodovino. Raziščite vse lepote otoka Rab z e-kolesi, segwayi ali gorskimi kolesi. Rabski zeleni gozdovi vam bodo omogočili zavetje v senci za rekreacijo.

Trideset elegantno in očarljivo urejenih sob in apartmajev odlikujejo različne oblike, notranja oprema z ekskluzivnimi materiali in lastna unikatnost.

Vsaka soba je s svojo notranjostjo, dizajnom in udobjem prava oaza miru, opremljena z veliko zakonsko posteljo ali enojnima posteljama, kopalnico s kadjo ali tušem, klimatsko napravo, mini barom, sefom, sušilcem za lase, pametnim LED satelitskim TV in direktno telefonsko linijo. Sobe Deluxe ponujajo čudovit pogled na morje in urejen mediteranski park, sobe Standard pa na hiše in ulice starega mestnega jedra.

Uživajte v restavraciji Agatini Vrtovi, ki združuje tradicionalne jedi s sodobnimi kulinaričnimi trendi in ponuja široko paleto jedi. Agatini Vrtovi se lahko pohvalijo tudi z nagrado Turistične skupnosti za najboljšo restavracijo na Rabu v letu 2018. V Vinskem baru "G9" lahko uživate v popoldanskih okrepčilih, aperitivih pred večerjo ali kozarcih domačih in tujih vin za "lahko noč".

Ta ponudba je žal že potekla

Morda boste vseeno našli kaj zase med našimi predlogi aktivnih ponudb.