Trenutno na vas čaka 17919 ponudb

Kamp Tiha Šilo - Mobilna hiška Mediteran Standard, Šilo, otok Krk, Hrvaška - 211 EUR - 5x nočitev v Standard Mediteran mobilni hiški za 4 osebe, 1x tradicionalno kosilo v restavraciji Portić

Kamp Tiha Šilo - Mobilna hiška Mediteran Standard, Šilo, otok Krk, Hrvaška - 211 EUR - 5x nočitev v Standard Mediteran mobilni hiški za 4 osebe, 1x tradicionalno kosilo v restavraciji Portić

85%
Popust

Ponudba je že potekla

Cena že vsebuje DDV

Pripravljam dokument za tiskanje

Loading...

Opis ponudbe


Narava, šport in popolne počitnice za vso družino. Začnite dan z jutranjo kavo na terasi z izjemnim razgledom na Crikvenico in Vinodol. V kampu Tiha Šilo vas v tej sezoni čakajo na novo obnovljene mobilne hiške ob morju.

Kamp Tiha Šilo se nahaja na vzhodni strani otoka Krka ob mestecu Šilo. Ta slikovit kraj je znan po kristalno čistem morju in številnih zalivih za nemoteno sončenje in uživanje v morju ter različnih plažah za vsak okus. V neposredni bližini je slikovit zaliv Soline, znan po posebej toplem morju in zdravilnem blatu, ki naj bi lajšalo bolečine v kosteh, mišicah in sklepih.

Bivanje v prenovljenih mobilnih hišikah ob morju vas bo razveselilo z izvirno notranjostjo in vam ponudilo popolnoma nov pogled na prekrane barve Vinodola in okolice Crikvenice.

Standardna mobilna hiška Mediteran: lepa in preprosta mobilna hiška, idealna za 4 osebe. Velikost 22 m2 (7,3 m * 3 m). Okrašena v duhu Sredozemlja, obložena z okrasnim kamnom; je pravi majhen prototip kamnite hiške,
značilne za otoško podnebje. Sestavljena je iz 2 spalnic, 1 kopalnice, dnevne sobe in majhne kuhinje. Opremljena s klimatsko napravo, televizijo, pokrito teraso, s sedežno garnituro in ležalniki.

Otok Krk je idealen za odkrivanje narave in za športne aktivnosti. V kampu je več športnih igrišč (tenis, košarka, nogomet), odlično priporočilo pa je znana pohodniška steza "Putevima Dobrinjštine", ki vas popelje na ogled okolice Šila in Dobrinja. Ta pohodniška pot vas popelje skozi zanimive pokrajine in ponuja izjemne razgledne točke. Po pohodništvu in uživanju na svežem zraku ne pozabite poskusiti lokalnih specialitet v restavraciji Portić. Prijeten ambient prenovljene restavracije in okus tradicionalnih jedi, pripravljenih iz svežih sestavin, je recept za popolne počitnice na Krku.

Ta ponudba je žal že potekla

Morda boste vseeno našli kaj zase med našimi predlogi aktivnih ponudb.