Trenutno na vas čaka 17919 ponudb

Hotel Hajdučke Vode - Planinski wellness oddih, Teslić, Bosna in Hercegovina - 224 EUR - 3x nočitev s polpenzionom v Standard sobi za 2 osebi, Uporaba celotnega wellness in spa centra

Hotel Hajdučke Vode - Planinski wellness oddih, Teslić, Bosna in Hercegovina - 224 EUR - 3x nočitev s polpenzionom v Standard sobi za 2 osebi, Uporaba celotnega wellness in spa centra

91%
Popust

Ponudba je že potekla

Cena že vsebuje DDV

Pripravljam dokument za tiskanje

Loading...

Opis ponudbe


Na pobočjih gore Borja, na nadmorski višini 810 metrov, vas čaka pravi gorski raj. Zaradi božanske pokrajine, borovega gozda in gorskega zraka je kompleks Hajdučke vode edinstven v okolici. Uživajte v objemu gora!

Razkošno udobne nastanitvene zmogljivosti, strokovno osebje, raznolika gastronomska ponudba, wellness in fitness, športni in animacijski objekti, poslovni prostori ter osrednja lokacija s pogledom na zgodovinsko mesto, kjer so se hajduki nekoč zbirali v skupine, dopolnjujejo doživetje gorskega letovišča.

Kompleks Hajdučke Vode sestavljajo hotel, restavracija in wellness & spa center. Od Teslića je oddaljen približno 23 km, od Banja Luke pa približno 60 km. Oaza miru v osrčju borovega gozda vas bo na najboljši način obnovila in osvežila. Za sprostitev duha in telesa je na voljo wellness & spa center. Gastronomska ponudba hotela temelji na tradicionalni lokalni kuhinji z vrhunskimi specialitetami. Uživali boste v čudovitem vzdušju, odlični kulinariki in postrežbi v penzionu in etno restavraciji "Hajdučka vatra". Ob kompleksu so zgrajena travnata nogometna igrišča, igrišče za tenis, igrišče za odbojko, košarko in rokomet, smučišče, otroško igrišče ter sprehajalna, tekaška in kolesarska pot v borovem gozdu v skupni dolžini 2500 m. 

Gostom je na voljo 22 sob. Nastanitvene zmogljivosti hotela so razkošne in udobne, s tremi vrstami sob - Standard, Exclusive in Premium. Vse sobe so dvoposteljne s televizijo, dostopom do brezžičnega interneta in telefonom. Notranjost sob in apartmajev ustreza najvišjim standardom s poudarkom na funkcionalnosti in udobju. Z jutranjo kavo lahko uživate v čudovitem razgledu na borov gozd in s polnimi pljuči vdihnete zrak gore Borja ter poskrbite, da so vsi vaši čuti zadovoljni.


Ta ponudba je žal že potekla

Morda boste vseeno našli kaj zase med našimi predlogi aktivnih ponudb.