Trenutno na vas čaka 17919 ponudb

Depilator za telo Flawless Legs

Depilator za telo Flawless Legs

19%
Popust

Ponudba je že potekla

Cena že vsebuje DDV

Pripravljam dokument za tiskanje

Loading...

Opis ponudbe


Z uporabo depilatorja za ženske Flawless Legs boste imeli popolnoma gladke noge! Depilator za telo omogoča takojšnje in neboleče odstranjevanje dlak brez voska. Brivnik ima štiri glave, ki so odlične za odvečne dlake na nogah, bikini predelu in pazduhah.

Popolna, ergonomska oblika in nedrseča prevleka omogočata popolno prileganje roki. Ne povzroča zastojev. Močna baterija omogoča dolgo uporabo brez povezave s polnilnikom.

Revolucionarni depilator Flawless Legs se prilagodi vsaki neravni površini in vdolbini na telesu. Je ergonomske oblike in enostaven za uporabo. Odličen je za noge, bikini cono, gležnje in druge dele telesa.

Ima litij-ionsko baterijo za polnjenje. Flawless Legs je brezžičen, kar pomeni, da ga lahko vzamete s seboj kamor koli želite. Vgrajena LED-lučka vam omogoča, da lahko vidite, kaj počnete, zato ne boste nikoli več preskočili nobene dlačice.

Primeren je za občutljiva mesta na telesu in je nežen do kože. Ne trga dlačic, ne pušča ureznin, koža ni razdražena.

Pokrije veliko večje območje kot navaden brivnik. Vrtljive glave naprave so idealne za občutljiva območja okoli gležnjev in kolen. Ne trgajo dlačic in pustijo svilnato kožo, nad katero boste preprosto navdušeni, ko se je boste dotaknili.


Ta ponudba je žal že potekla

Morda boste vseeno našli kaj zase med našimi predlogi aktivnih ponudb.