Trenutno na vas čaka 17919 ponudb

Camping Resort Lanterna - Poletje v Poreču, Poreč, Istra, Hrvaška - 453 EUR - 7x nočitev v mobilni hiški Comfort Mars za 4 odrasle osebe (1 otrok do 6 let biva brezplačno), Poraba vode, elektrike, plina in klima

Camping Resort Lanterna - Poletje v Poreču, Poreč, Istra, Hrvaška - 453 EUR - 7x nočitev v mobilni hiški Comfort Mars za 4 odrasle osebe (1 otrok do 6 let biva brezplačno), Poraba vode, elektrike, plina in klima

89%
Popust

Ponudba je že potekla

Cena že vsebuje DDV

Pripravljam dokument za tiskanje

Loading...

Opis ponudbe


Camping Resorta Lanterna se nahaja vzdolž 3-kilometrske obale, na pol poti med Novigradom in Porečem. Navdušeni boste nad prostornimi parcelami, istrskim, sredozemskim in mornarskim naseljem mobilnih hišk. V kampu je prodnata, skalnata in ponekod betonirana plaža.   

Kamp ponudba: a-la-carte restavracije, pizzerija, fast food in “take away” restavracije, bari na plaži, slaščičarna, prodaja kruha in peciva, ribarnica, supermarket, zelena tržnica, shopping cona, kompleks zunanjih bazenov, otroški bazen z igriščem, nov družinski vodni park s tobogani in atrakcijami za otroke, odbojka na mivki, teniška igrišča, možnost najema koles, mini golf, namizni tenis, vodni športi, v bližini športni center Valet. Wi-Fi točka na recepciji.

Mobilna hiška comfort mars 4+1: postavljena aprila 2019 (24 m²) ima pokrito leseno teraso . V dnevni sobi se nahaja kotna sedežna garnitura, ki jo lahko spremenite v ležišče za 1 otroka do 6 let. Kuhinja je opremljena s plinskim štedilnikom, hladilnikom, mikrovalovno pečico in kavnim aparatom za kuhanje filter kave. V kuhinji je tudi kompleten kuhinjski in jedilni pribor za 5 oseb. V spalnici se nahaja zakonska postelja (140 x 190 cm) in omara, medtem ko se v drugi sobi nahajata 2 postelji za eno osebo (70 x 190 cm), in omara. Če s seboj ne želite prinesti svoje lastne posteljnine, jo lahko z doplačilom najamete, a je obvezno to sporočiti in rezervirat vnaprej. Na pokriti terasi je vrtna garnitura. Hiška je opremljena s klimatsko napravo. Televizije ni. Cona C .

Ta ponudba je žal že potekla

Morda boste vseeno našli kaj zase med našimi predlogi aktivnih ponudb.