Trenutno na vas čaka 17919 ponudb

Hotel King Krešimir - Vrhunski oddih v Šibeniku, Šibenik, Dalmacija, Hrvaška - 126 EUR - 2x nočitev z zajtrkom v Superior dvoposteljni za 2 osebi, Brezplačna kava v sobi

Hotel King Krešimir - Vrhunski oddih v Šibeniku, Šibenik, Dalmacija, Hrvaška - 126 EUR - 2x nočitev z zajtrkom v Superior dvoposteljni za 2 osebi, Brezplačna kava v sobi

91%
Popust

Ponudba je že potekla

Cena že vsebuje DDV

Pripravljam dokument za tiskanje

Loading...

Opis ponudbe


Novo - hotel samo za odrasle! Zgodovinska lokacija v središču Šibenika! Hotel z nagrado Adrian za najboljši majhen hotel na Hrvaškem leta 2108. Nahaja se v palači iz 19. stoletja, nekoč v lasti plemiške družine na glavnem mestnem trgu v središču starega mesta Šibenika - le minuto hoje od katedrale sv. Jakoba, ki je pod Unescovo zaščito, in le nekaj korakov od mestne hiše. V bližini je tudi nekaj pomembnih znamenitosti, približno 500 m od trdnjave Šubićevac, 100 m od cerkve sv. Barbare in le 2 minuti hoje od Mestnega muzeja Šibenik.

Hotel King Kresimir Heritage ima v treh nadstropjih 6 sob in King's suite. Vse sobe so skrbno opremljene z izbranim pohištvom in visoko kakovostnimi dodatki. Vsaka soba ima zakonsko posteljo z nočnimi omaricami in lučmi na obeh straneh, LCD TV, pisalno mizo, klimatsko napravo, naslanjač, ​​prostorno LED omaro, mini bar in aparat za kavo.

V pritličju hotela King Kresimir je najudobnejše in najtoplejše preddverje, kjer lahko uživate v najkakovostnejši kavi Illy ali poskusite lokalno pivo ali koktajl in se odločite, katero mediteransko specialiteto boste poskusili v restavraciji. Hotelska restavracija ima zunanjo teraso, razdeljeno na dnevno sobo in a la carte predel. Dnevna soba vključuje velik LCD TV v kombinaciji z osvežilnim koktajlom - idealen kraj za sprostitev. Na območju a la carte lahko poskusite nekaj tradicionalnih jedi in slaščic- vse pripravljene iz svežih sezonskih sestavin po originalnih domačih receptih.

Ta ponudba je žal že potekla

Morda boste vseeno našli kaj zase med našimi predlogi aktivnih ponudb.