Trenutno na vas čaka 17919 ponudb

SUPER CENA za 3-dnevni oddih za do 4 osebe v Mladinskem hotelu Punkl 3* na Ravnah na Koroškem: 2x nočitev z zajtrkom + vstop v wellness (za odrasle) in bazen (za otroke) Športnega centra Ravne na Koroškem + uporaba bike parka Poseka +...

SUPER CENA za 3-dnevni oddih za do 4 osebe v Mladinskem hotelu Punkl 3* na Ravnah na Koroškem: 2x nočitev z zajtrkom + vstop v wellness (za odrasle) in bazen (za otroke) Športnega centra Ravne na Koroškem + uporaba bike parka Poseka +...

Ponudba je že potekla

Cena že vsebuje DDV

Pripravljam dokument za tiskanje

Loading...

Opis ponudbe


JESENSKE IN ZIMSKE POČITNICE NA KOROŠKEM
Obiščite Ravne, obiščite Koroško! Dobrodošli na Koroškem! Razvajajte se v bazenu in velnesu športnega centra Ravne na Koroškem. Privoščite si večerjo v tradicionalnem koroškem ambientu (doplačilo). V kolikor pa vam kopanje in kulinarično razvajanje ne bosta dovolj, si lahko ogledate Koroški pokrajinski muzej, Prežihovo bajto ali pa Muzej železarstva (Štauharija). Odpravite se lahko tudi v center mesta Ravne na Koroškem, katerega tradicija sega do rimskih antičnih časov. 

MLADINSKI HOTEL PUNKL
Punkl je prvi slovenski mladinski hotel, ki je zasnovan v skladu z naravnimi in bioklimatskimi danostmi okolice. Je arhitekturno samosvoja nizkoenergijska gradnja.

SOBE
Mladinski hotel Punkl gostom ponuja 48 ležišč na površini 570 m2. Ležišča so organizirana v osmih fleksibilno zasnovanih sobah, tako da lahko gostje prenočijo v 2-, 4- ali 8-posteljnih sobah z lastnimi sanitarijami. 

Na voljo so sobe Klobase, Šnops, Mošt in Šartelj. Vse sobe merijo 17 m2 in imajo 4 ležišča ter lastne sanitarije.

VELNES ŠPORTNEGA CENTRA RAVNE
V sklopu velnesa imate na voljo zimski bazen, ki je namenjen rekreativnemu plavanju. Nova pridobitev na bazenu je whirlpool in čofotalnik za otroke. Voda je izredno kvalitetna, temperatura pa prijetnih 29,5–30 °C. Dimenzije bazena so 25 x 10 m, globina pa je od 90 do 160 cm. Poleg bazena imate na voljo tudi nove savne (finska, turška, zeliščna in infra – za odrasle). Po želji pa se lahko prepustite tudi izkušenim rokam maserjev (doplačilo), ki vas bodo razvajali z različnimi tajskimi masažami.

BIKE PARK POSEKA
V športnem centru Ravne se nahaja kolesarski park Poseka. Nudi vam dve zanimivi progi: Šnel Pepi flow ter Enduro Bavči. Progi sta namenjeni vsem rekreativcem kot tudi izkušenim kolesarjem. Z vrha parka je nepozabni razgled na mesto Ravne in okoliške hribe ter kmetije. Edinstveno in nepozabno doživetje, kjer gorsko kolesarjenje poteka v samem mestu.
Koristite lahko tudi bližnji ’’pumptrack’’ poligon. Sestavljen je iz zaobljenih grbin in zavojev, ki so med seboj ritmično povezani v krožno celoto. Razgibanost poligona omogoča pestro in zabavno, a varno kolesarsko izkušnjo.


Ta ponudba je žal že potekla

Morda boste vseeno našli kaj zase med našimi predlogi aktivnih ponudb.