Trenutno na vas čaka 17919 ponudb

Rezidenca Pipanova - Oddih v Ljubljani, Ljubljana, Slovenija - 79 EUR - 1x nočitev z zajtrkom v dvoposteljnem apartmaju z balkonom ali teraso za 2 osebi , Brezplačno parkirišče

Rezidenca Pipanova - Oddih v Ljubljani, Ljubljana, Slovenija - 79 EUR - 1x nočitev z zajtrkom v dvoposteljnem apartmaju z balkonom ali teraso za 2 osebi , Brezplačno parkirišče

82%
Popust

Ponudba je že potekla

Cena že vsebuje DDV

Pripravljam dokument za tiskanje

Loading...

Opis ponudbe


Povsem novo odprta lokacija za oddih v Ljubljani! Rezidenca Pipanova - 4* Bed & Breakfast apartmaji! Oddih v Ljubljani v popolnoma novi stavbi, moderno in udobno opremljeni, le 7 km oddaljeni od Ljubljanskega gradu, z lastnim parkiriščem in dobrimi prometnimi povezavami do centra mesta. Prestolnica Slovenije vas že pričakuje. 

Prijetna in moderno opremljena namestitev v Rezidenci Pipanovi bo odlično izhodišče za raziskovanje prestolnice Slovenije. 

Podjetje Rezidenca Pipanova d.o.o. je bilo ustanovljeno leta 2020, z namenom upravljanja apartmajev kategorije 4*, ki so v lasti različnih lastnikov, a s skupnim upravljavcem. Prednost tega je, da je vsak apartma unikatno opremljen, z modernim dekorjem in sodobnim dizajnom. Stavba obsega 2107 m2 uporabnih površin in vključuje 48 bivalnih enot in kavarno. Površina enot znaša od 30 m2 do 60 m2. Vsaka enota obsega spalno bivalni del, v nekaterih enotah pa ločen spalni del. Vse enote imajo lastno kopalnico, manjšo kuhinjo ter pokrit balkon ali atrij.

Oprema apartmajev: Talno gretje, klima, rekuperacija zraka, polno opremljena kuhinja in kopalnica, brisače in kozmetika, sobna postrežba.

Recepcija se nahaja v trendovsko opremljeni kavarni, kjer vam bodo z veseljem postregli s skrbno pripravljenimi zajtrki, naročite pa si lahko tudi raznovrstne napitke in uživate v prijetnem ambientu.

Ljubljana ponuja številne možnosti preživljanja prostega časa. Obiščite center mesta, se z vzpenjačo povzpnite na Ljubljanski grad, raziskujte mestne muzeje, ali pa se ladjico zapeljite po Ljubljanici in občudujte mesto tudi z drugačne perspektive. Ob sončnem vremenu vas park Tivoli kar sam vabi na sprehode, lahko pa se odpravite do bližnjega živalskega vrta ZOO Ljubljana.


Ta ponudba je žal že potekla

Morda boste vseeno našli kaj zase med našimi predlogi aktivnih ponudb.