Trenutno na vas čaka 17919 ponudb

Hotel Amfiteatar - Oddih v srcu Pule, Pula, Istra, Hrvaška - 133 EUR - 2x nočitev z zajtrkom v Superior dvoposteljni sobi za 2 osebi, Brezplačen Wi-Fi

Hotel Amfiteatar - Oddih v srcu Pule, Pula, Istra, Hrvaška - 133 EUR - 2x nočitev z zajtrkom v Superior dvoposteljni sobi za 2 osebi, Brezplačen Wi-Fi

81%
Popust

Ponudba je že potekla

Cena že vsebuje DDV

Pripravljam dokument za tiskanje

Loading...

Opis ponudbe


V centru Pule, tri tisoč let starega mesta, le nekaj korakov od puljskega Amfitearta in zaliva, vam svoja vrata skozi vse leto odpira hotel Amfiteater. V neposredni bližini se nahajajo železniška, avtobusna postaja in marina, kjer poleti postajajo ladijske linije, ki Istro povezujejo z Italijo, Kvarnerjem in Dalmacijo.

Hotel Amfiteatar Pula je čudovit hotel s 3 zvezdicami v bližini plaže in le nekaj minut stran od znamenite Arene, Muzeja sodobne umetnosti, katedrale in pristanišča. 18 sodobno zasnovanih sob je opremljenih z najsodobnejšimi napravami.

Ta moderen butični hotel vas bo osvojil z eleganco in prijetnim vzdušjem. Osebje hotela vas bo toplo sprejelo in poskrbelo, da se boste počutili kot doma. V sklopu hotela boste našli tudi restavracijo, ki je poznana po svoji inovativni mediteranski kuhinji.

Hotel Amfiteatar je usmerjen k poslovnim ljudem, turistom in potnikom, pa tudi k manjšim skupinam, za katere lahko v hotelu organizirajo predstavitve, izobraževanja ali poslovne sestanke. 


Ta ponudba je žal že potekla

Morda boste vseeno našli kaj zase med našimi predlogi aktivnih ponudb.