Trenutno na vas čaka 17919 ponudb

Hotel Conca Verde, Zone, Italija - 149 EUR - 4x nočitev v dvoposteljni sobi za 2 osebi, 4x zajtrk za 2 osebi

Hotel Conca Verde, Zone, Italija - 149 EUR - 4x nočitev v dvoposteljni sobi za 2 osebi, 4x zajtrk za 2 osebi

41%
Popust

Ponudba je že potekla

Cena že vsebuje DDV

Pripravljam dokument za tiskanje

Loading...

Opis ponudbe


Hotel Conca Verde se nahaja v vasi Zone (700 metrov nad oceansko gladino), majhni srednjeveški vasici, ki se nahaja tik pod Alpami, v osrčju Lombardije. Hotel je obkrožen z gorami, kjer lahko uživate v spektakularnem pogledu na jezero Iseo, ki se nahaja le 7 kilometrov od hotela.
 
Hotel Conca Verde se nahaja na samo 400 metrov od središča mesta in je idealen za sprehode v naravo. Hotel se nahaja na sončni strani, na idealni lokaciji za družine in ljudi, ki iščejo sprostitev in imajo radi šport. Položaj hotela je popoln zaradi bližine okoliških mest, zato je idealen za goste, ki iščejo mir in zasebnost, tudi če samo za vikend.
 
Zahvaljujoč edinstveni in čudoviti legi, ki jo obdaja gozd, lahko uživate v bližini gora v dih jemajoči atmosferi.
Vseh 28 spalnic hotela Conca Verde je prijetnih in udobnih, urejene so v tradicionalnem italijanskem slogu. Vsaka soba nudi poseben pogled na gore in travnike, kar vam omogoča, da uživate u čistem in svežem zraku ter panoramskem razgledu.
 
Sobe so preprosto opremljene, okrašene z lesenimi okraski in imajo satelitsko televizijo, Wi-Fi, sušilec za lase, sef, pisalno mizo, telefon in tuš. Nekatere sobe imajo tudi teraso, s katere se ponuja čudovit razgled na goro Guglielmo.

Ta ponudba je žal že potekla

Morda boste vseeno našli kaj zase med našimi predlogi aktivnih ponudb.