Trenutno na vas čaka 17919 ponudb

Hotel Planinka - Oddih v Savinjski dolini , Ljubno, Slovenija - 89 EUR - 1x nočitev z zajtrkom v dvoposteljni sobi z balkonom in pogledom na gore za 2 osebi (1 otrok do 11,99 let biva brezplačno), Darilo ob prihodu

Hotel Planinka - Oddih v Savinjski dolini , Ljubno, Slovenija - 89 EUR - 1x nočitev z zajtrkom v dvoposteljni sobi z balkonom in pogledom na gore za 2 osebi (1 otrok do 11,99 let biva brezplačno), Darilo ob prihodu

81%
Popust

Ponudba je že potekla

Cena že vsebuje DDV

Pripravljam dokument za tiskanje

Loading...

Opis ponudbe


Hotel Planinka s4 zvezdicami vas vabi na sprostitev v naravi Savinjskih Alp in ob reki Savinji. V bližini hotela se nahaja tudi smučišče Golte (oddaljeno 16 km),kjer lahko preživite idealne zimske počitnice! V hoteluPlaninka lahko vedno odložite prtljago in napolnite baterije. Trenutki, kijih boste preživeli v teh krajih, bodo, kot vse lepe stvari, prehitro minili.

https://www.youtube.com/watch?v=nIQ-Ll7DZBg&feature=emb_title  

Vhotelu Planinka bodo poskrbeli, da boste svoje počitnice napolnili z lepimispomini, ki ostanejo za vedno. Posebnost hotela Planinka je elegantno vzdušje, ki je združeno z vrhunskim hotelskim udobjem,  s preprostostjo, a s stilno dovršeno opremo in individualno postrežbo gostov. Njegovih štirinajst izjemnih sob je bilo opremljenih z veliko pozornosti do detajlov. Prostorne in udobno opremljene sobe omogočajo prijetno bivanje za vse goste.Klimatizirana soba s pogledom na gore ponuja televizijo z ravnim zaslonom,telefon, balkon in kopalnico s prho. Kopalnica vsebuje brisače in sušilec zalase. Brezžična povezava je na voljo v celotnem hotelu brezplačno. Brezplačnoprivatno parkirišče je na voljo pri hotelu (rezervacija ni potrebna).

Restavracija hotela Planinka se uvršča med najboljše restavracije v Sloveniji.  Nudi vam zasebnost za vaše uživanje ob kulinariki. Chef Luka Peternel in njegova ekipa svoje goste očara z lokalnimi jedmi z mednarodnim pridihom. Restavracija v svoji vinski kleti skrbno hrani preko 150 vrhunskih slovenskih vin. K temu naboru so dodali še nekaj izjemnih tujih vin. Mala vinska klet je idealna za razvajanje vaših povabljenih v prav posebnem ambientu.

Doživite razkošje neokrnjene narave v objemu alpske klime v osrčju Ljubnega ob Savinji, ki omogoča številne možnosti preživljanja prostega časa. V dolini reke Savinje lahko uživate z ribiško palico v roki, lahko pa obujete pohodne čevlje in se odpravite v gore, ki ponujajo prekrasne razglede. Poleti in jeseni lahko okolico raziskujete s kolesom, pozimi pa uživajte v zimskih radostih. 


Ta ponudba je žal že potekla

Morda boste vseeno našli kaj zase med našimi predlogi aktivnih ponudb.