Trenutno na vas čaka 17919 ponudb

Holiday Inn Vienna South, Dunaj, Avstrija - 229 EUR - 2x nočitev v standardni dvoposteljni sobi za 2 osebi, 2x samopostrežni zajtrk za 2 osebi

Holiday Inn Vienna South, Dunaj, Avstrija - 229 EUR - 2x nočitev v standardni dvoposteljni sobi za 2 osebi, 2x samopostrežni zajtrk za 2 osebi

37%
Popust

Ponudba je že potekla

Cena že vsebuje DDV

Pripravljam dokument za tiskanje

Loading...

Opis ponudbe


Obiščite Dunaj, avstrijsko mesto, od koder izvira slavna torta Sacher in kjer so se odprle ene izmed prvih tradicionalnih kavarn. Preživite tri prečudovite dneve v dvoje v hotelu Holiday Inn Vienna South s štirimi zvezdicami, ki se nahaja blizu gradu Schönbrunn, ene izmed glavnih turističnih točk na Dunaju. 

 
Hotel Holiday Inn Vienna South se nahaja nasproti futurističnega dunajskega dvojčka Twin Tower v športno-rekreacijskem predelu Wienerberg. Zaradi ugodne lokacije na jugu mesta sta mestno središče in dunajsko letališče lahko dostopna. Nasproti hotela je tudi avtobusno postajališče. Avtobus vas bo pripeljal do naslednjega postajališča podzemne železnice, od koder je neposredna povezava do mestnega središča in turističnih točk, kot so Stephansdom, grad Belevedere, Hofburg, grad Schönbrunn in mestna hiša. Hotel ima 174 udobnih sob, 8 konferenčnih sob in restavracijo.

 
Sprostite se v prostornih sobah, kjer imate na voljo vse, kar potrebujete na svojem oddihu: udobno posteljo, televizijo, klimatsko napravo, dostop do interneta in udoben naslanjač. Zjutraj boste uživali v bogatem samopostrežnem zajtrku, ki je na voljo v restavraciji in ki vam bo dal novih moči za razburljiv dan v mestu. Po napornem dnevu ogledov znamenitosti mesta vas bodo zvečer razvajali z okusno večerjo. Ob koncu dneva pa se še sprostite v mini telovadnici.


Ta ponudba je žal že potekla

Morda boste vseeno našli kaj zase med našimi predlogi aktivnih ponudb.