Trenutno na vas čaka 17919 ponudb

DOMAČIJA TRATA, Gozd Martuljek, Kranjska Gora, Slovenija - 114 EUR - 2x nočitev v apartmaju 4 Studio za do 4 osebe (2+2), Uporaba posteljnine in brisač

DOMAČIJA TRATA, Gozd Martuljek, Kranjska Gora, Slovenija - 114 EUR - 2x nočitev v apartmaju 4 Studio za do 4 osebe (2+2), Uporaba posteljnine in brisač

86%
Popust

Ponudba je že potekla

Cena že vsebuje DDV

Pripravljam dokument za tiskanje

Loading...

Opis ponudbe


Domačija Trata je prenovljena kmečka hiša, ki ohranjakulturno dediščino podeželskega okolja. Najdete je v Gozdu Martuljek, v bližiniKranjske Gore, obkroženo z gorskimi vršaci, z osrednjo skalno piramido Špika,kar še poudarja čar mogočne domačije. Pri prenovi je obdržala alpski tipgradnje, ki ga odlikuje skrbno izbran gradbeni material, predvsem les, kidopolnjuje zidane posebnosti objekta. K idiličnosti domačije prispeva mogočnalipa, ki kot njen zaščitni znak takoj pritegne naš pogled. Tudi notranjostdomačije je obnovljena s spoštovanjem preteklosti, saj so ohranjeni elementi,ki spominjajo na starinsko kmečko okolje.


Domačija Trata ima več bivalnih enot (APT 4 – 10), od 4 do 10leżišč. Domačija vam nudi vse, kar potrebujete za razvajanje za katerikoli danv letu. Ima brezžično internetno povezavo, na razpolago je 14  parkirnih mest. Poleg domačije je garażniprostor: ski room za smučarsko opremo in shranjevanje koles. Domačija pa imatudi 3000 m2 velik travnik s čudovitim pogledom na goro Špik, kjer bopostavljeno balinišče, igrišče za odbojko, mali nogomet in druge drużabnešporte. 


Apartma 4 (2+2) je studio apartma za do 4 osebe, nahaja pa sev pritličju Domačije Trata. Ima teraso od koder se razprostira čudovit pogledna goro Špik. Nudi veliko posteljo za 2 osebi, jedilni kot z rustikalno masivnomizo, dve sedežni garnituri, ki sta obenem tudi postelji, LCD televizor, ogrevanje, kopalnico (sušilec za lase, tuš, WC) ter kuhinjsko nišo s steklokeramičnimštedilnikom, hladilnikom, mikrovalnovno pečico in vso potrebno posodo.


Ta ponudba je žal že potekla

Morda boste vseeno našli kaj zase med našimi predlogi aktivnih ponudb.