Trenutno na vas čaka 17919 ponudb

Profesionalna MEDICINSKA PEDIKURA, s katero zdravimo VRAŠČENE nohte, GLIVIČNE nohte, KURJA OČESA in OTIŠČANCE v Centru zdravja in lepote IMPERIJA v BTC-ju LJUBLJANA (kupon je unovčljiv do 31.08.2017)

Profesionalna MEDICINSKA PEDIKURA, s katero zdravimo VRAŠČENE nohte, GLIVIČNE nohte, KURJA OČESA in OTIŠČANCE v Centru zdravja in lepote IMPERIJA v BTC-ju LJUBLJANA (kupon je unovčljiv do 31.08.2017)

58%
Popust

Ponudba je že potekla

Cena že vsebuje DDV

Pripravljam dokument za tiskanje

Loading...

Opis ponudbe


Medicinska pedikura je usmerjena v problematiko stopal in nohtov na nogah. Pri tem postopku se rešuje in zdravi vraščene nohte (z BS sponkami ali brez), glivične nohte, kurja očesa in otiščance. Lahko se kombinira s klasično pedikuro ali pa se v Kozmetičnem salonu Imperija v Ljubljani posvetijo samo določenemu problemu.
Trajanje je odvisno od problematike – najmanj 30 minut do 70 minut. Poleg urejanja nohtov vam še svetujejo tudi nego doma (s primernim izdelkom), da se lažje doseže želen rezultat.
Glivice spreminjajo strukturo nohta, ki se sčasoma začne debeliti, drobiti in lahko povzroča različne deformacije nohtov, kot je vraščanje nohtov, neprijeten vonj in zadebelitev nohta. Zadebeljene glivične nohte lahko brusijo in s tem odstranijo zadebeljen glivičen del nohta ter ga nato zaščitijo z antimikotično maso ali pa samo začnejo zdravljenje z antimikotičnim sredstvom. Če glivičen noht ni zadebeljen pa noht in nohti kanal dobro očistijo in nanensejo antimikotično sredstvo.
Razpoke na peti oz. ragade nastanejo predvsem zaradi odvečne trde kože. Ragade očistijo in odstranijo trdo kožo ter jo zaščitijo, da se razpoke zacelijo. Odprte razpoke je nujno potrebno dobro sanirati in zaščititi, saj je le-ta lahko zelo nevarna za bakterije in viruse.
Kurja očesa so odebelitve kože, ki rastejo pod kožo v stožčasti obliki. Kurja očesa nastanejo zaradi pretesnih čevljev ali čevljev, ki se slabo prilegajo nogi. Če je pod mestom pritiska kost, reagira koža s povečano tvorbo trde kože, iz katere sčasoma nastane kurje oko. Sanirajo ga tako, da najprej odstranijo odvečno trdno kožo nato pa še stržen, ki je na sredini in je vzrok za bolečine. Odstranjevanje je brez bolečin, na koncu pa vam še svetujejo, kako preprečiti ponoven nastanek.
Pri vraščenem nohtu se noht vrašča v okoliško mehko tkivo, kar povzroča bolečino in vnetje, včasih tudi bakterijsko okužbo. Vzroki za vraščanje nohta so največkrat poškodba, preozki čevlji in nepravilno pristriženi nohti. Vraščen noht se sanira tako, da se odstriže vraščen del nohta in očisti nohtni kanal, če je potrebno se pa namesti še BS sponko. BS sponka je pripomoček, s katerim najbolj učinkovito rešujemo in preprečujemo ponovno vraščanje nohta. Nameščanje je popolnoma brez bolečin, ravno tako odstranitev ali zamenjava sponke.
Razvajajte svoja stopala in jim podarite profesionalno nego, ki jim bo zagotovo dobro dela! 


Ta ponudba je žal že potekla

Morda boste vseeno našli kaj zase med našimi predlogi aktivnih ponudb.