Trenutno na vas čaka 17919 ponudb

3-dnevni oddih (2 nočitvi) za DVE osebi v simpatični Villi Dora*** v Kraljevici na Hrvaškem (le nekaj km oddaljena od Krka, Opatije, Reke, Crikvenice ...) + otrok do 5. leta biva brezplačno

3-dnevni oddih (2 nočitvi) za DVE osebi v simpatični Villi Dora*** v Kraljevici na Hrvaškem (le nekaj km oddaljena od Krka, Opatije, Reke, Crikvenice ...) + otrok do 5. leta biva brezplačno

Ponudba je že potekla

Cena že vsebuje DDV

Pripravljam dokument za tiskanje

Loading...

Opis ponudbe


Odpravite se na sproščujoč oddih v Kraljevico na Hrvaškem. Tam vas pričakuje Villa Dora, čudovita avstro-ogrska zgradba s 6 apartmaji s pogledom na morje!
Ponudba zajema 3-dnevni oddih z 2 nočitvama za 2 osebi v studio apartmaju čudovite Ville Dora, za otroka do 5. leta je bivanje brezplačno.
VILLA DORA v avstro-ogrskem stilu je bila zgrajena med leti 1936 in 1938. Sestavljajo jo glavna zgradba z dvema studio apartmajema in trije enosobni apartmaji. Poleg glavne stavbe se nahaja še en enosobni apartma in dva ločena dvosobna bungalova z zasebnim vrtom. Vsi apartmaji imajo pogled na morje, gostom pa je na voljo tudi parkirno mesto v zagrajenem vrtu. Studio apartmaji imajo opremljen spalni prostor in kuhinjo ter ločeno kopalnico. Tam vam bo na voljo tudi SAT/TV, WiFi internetno povezavo ter s klimatsko napravo (za gretje in hlajenje).
Poleg vile se nahaja tudi pomol s privezi za čolne.
Villa Dora se nahaja na polotoku Oštro, približno 1.5 km od majhnega mesteca Kraljevica, ki se nahaja med Rijeko in Crikvenico, 30 km od Opatije in manj kot 5 minut vožnje do krškega mostu.
Za vse gurmane je gotovo pomembno, da se v Kraljevici nahajata restavraciji Kaštel in Frankopan ter pizzerija Petrus.
Če bi si radi ogledali ta del Hrvaške, si je v bližini Kraljevice gotovo vredno ogledati tudi Opatijo, Krk, Učko, Fužine, Crikvenico, Rijeko in Novi Vinodolski.


Ta ponudba je žal že potekla

Morda boste vseeno našli kaj zase med našimi predlogi aktivnih ponudb.