Trenutno na vas čaka 17919 ponudb

Ročni POKONČNI LIKALNIK Handy Steamer za nego vaših občutljivih oblačil in hišnega tekstila

Ročni POKONČNI LIKALNIK Handy Steamer za nego vaših občutljivih oblačil in hišnega tekstila

50%
Popust

Ponudba je že potekla

Cena že vsebuje DDV

Pripravljam dokument za tiskanje

Loading...

Opis ponudbe


Handy Steamer je pokončni parni likalnik za nego vaših oblačil in hišnega tekstila. Z močnim tokom pare vaša oblačila zlika hitro in enostavno pri tem pa se tkanina ne poškoduje kot pri likanju z navadnim likalnikom. Primeren je za vsa občutljiva oblačila in tekstil kot so hlače, srajce, bluze, reklci, zavese, prti ...
Brez večjega truda boste odslej poskrbeli za brezhibno zlikano obleko. Odlično se bo obnesel pri likanju tistih oblačil, ki vsebujejo drage kamne ali občutljivo čipko in jih do sedaj niste mogli sami zlikati, ampak ste jih morali odnesti v čistilnico. Pokončni parni likalnik je narejen po principu tehnologije, ki jo uporabljajo v čistilnicah, zato vam odslej ne bo več potrebno zapravljali denarja za čistilnico, ampak boste za nego vaših oblačil lahko poskrbeli sami doma. Poleg privarčevanega denarja, boste prihranili tudi vaš dragoceni čas. 
Pokončni likalnik se ne uporablja zgolj za likanje, ampak tudi za čiščenje, saj vroča para tudi čisti in odstranjuje neprijeten vonj. Primeren je tudi za čiščenje vsega hišnega tekstila kot so zavese, odeje, blazine, sedežnih garnitur in drugega hišnega tekstila, katerega ne moremo odnesti niti v čistilnico na čiščenje. Čistilnica je sedaj preteklost, saj boste brez večjega truda lahko sami poskrbeli za brezhibno zglajena in čista oblačila.
Pokončni likalnik je izjemno priročen. Zaradi svoje majhnosti, pa ga lahko odnesete kamorkoli s seboj, tudi ko potujete. Če se bodo vaša oblačila zgubala v vašem kovčku, vas ne bo več nikoli skrbelo!
Tehnični podatki:
Približne mere: 7 x 33 x 8cm
Moč: 800 W
Napetost: AC 220-240 V
Frekvenca: 50 Hz
Teža: 0,86 g>


Ta ponudba je žal že potekla

Morda boste vseeno našli kaj zase med našimi predlogi aktivnih ponudb.