Trenutno na vas čaka 17919 ponudb

MOBILNE HIŠKE V KAMPU MIRAN, Pirovac, Hrvaška - 94 EUR - 2x nočitev v Standard mobilnih hiškah Kampa Miran za do 6 oseb (4 odrasle osebe in 2 otroka ali 5 odraslih oseb), Stroški vode in elektrike

MOBILNE HIŠKE V KAMPU MIRAN, Pirovac, Hrvaška - 94 EUR - 2x nočitev v Standard mobilnih hiškah Kampa Miran za do 6 oseb (4 odrasle osebe in 2 otroka ali 5 odraslih oseb), Stroški vode in elektrike

92%
Popust

Ponudba je že potekla

Cena že vsebuje DDV

Pripravljam dokument za tiskanje

Loading...

Opis ponudbe


Nedotaknjena naravain razvejana obala Jadranskega morja so naredile Hrvaško eno od najboljzaželenih destinacij za kampiranje. Mirna lokacija Kampa Miran, obdana zmediteransko vegetacijo ter bližina Parka Prirode ''Vranjsko jezero'' in NacionalnihParkov Krka in Kornati, zagotavljajo vsem, ki kampirajo v Kampu Miran odličnolokacijo za počitek in sprostitev ter raziskovanje hrvaške obale in številnihturističnih znamenitosti.


Kamp Miran se nahaja v mirnem pirovaškem zalivu, vneposredni bližini Hotela Miran in peščene plaže. Kamp ima tri zvezdice inlahko sprejme do 450 oseb. Obiskovalci lahko izbirajo med nastanitvijo vmobilnih hiškah, ali nastanitvijo na prostranih parcelah v oazi borov.


Mobilne hiške danes predstavljajo najsodobnejšo oblikonamestitve v kampih. Čeprav so opremljene skoraj kot vikend hiše, neskrajšujejo pomembno prednost in užitke sožitja z naravo.


Mobilne hiške so predvidene za namestitev štirih oziromanajveč šest ljudi. Zavzemajo površino od 24 m², opremljene pa so z manjšokuhinjo s hladilnikom in plinskim kuhalnikom, manjšo jedilnico, dnevno sobo sklopjo za raztegovanje, spalnico z zakonsko posteljo in spalnico z dve ločenipostelji.


Vsaka mobilna hiška ponuja klima napravo, TV, tuš in zasebenWC. Razen toga obiskovalci Kampa in mobilnih hišk imajo možnost uživanja napokriti terasi z vrtno garnituro.


Vsi, ki kampirajo v Kampu Miran imajo dostop dorazsvetljave, električnih priključkov, tople in hladne vode ter sanitarij.

Ta ponudba je žal že potekla

Morda boste vseeno našli kaj zase med našimi predlogi aktivnih ponudb.