Trenutno na vas čaka 17919 ponudb

PRVOMAJSKO 5-DNEVNO KRIŽARJENJE Z MSC LADJO, Benetke, Italija - 450 EUR - 3x nočitev v notranji kabini Bella za 1 osebo, Polni penzion (zajtrk, kosilo, popoldanska malica in večerja) za 1 osebo

PRVOMAJSKO 5-DNEVNO KRIŽARJENJE Z MSC LADJO, Benetke, Italija - 450 EUR - 3x nočitev v notranji kabini Bella za 1 osebo, Polni penzion (zajtrk, kosilo, popoldanska malica in večerja) za 1 osebo

90%
Popust

Ponudba je že potekla

Cena že vsebuje DDV

Pripravljam dokument za tiskanje

Loading...

Opis ponudbe


Pripravili smosuper simpatičen program, v katerem boste obiskali kar 5 veličastnih mest,vsekakor zelo vrednih obiska – Genovo, Marseille, Ajjaco - Korzika, Verono inBenetke! Seveda vas čaka tudi nepozabna plovba z ladjo. To minikrižarjenje vam bo ostalo večno v spominu.


PRVI DAN, 28.4.2017, petek:
 Iz Ljubljane, z Dolgega mostu se gre ob 03:00 uri od koder boste prispeli včudovito zgodovinsko mesto Genova okol okoli 12. ure. Sledi vkrcanje na ladjo ter slastno kosilo na zgornji palubi. Cel preostanekdneva je namenjen sproščanju v kabini ter na palubi v sladkih zgodnjepomladnihsončnih žarkih. Po slastni večerji sledi prva nočitev na ladji.


DRUGIDAN, 29.4,2017, sobota: Na Korziko, v glavno mesto Ajjacio boste prispeli že v jutranjih urah in imelinato cel dan za raziskovanje otoka. Na voljo bo izlet s slovenskim vodnikom,lahko pa se odpravite tudi na samostojno raziskovanje.


TRETJIDAN, 30.4.2017, nedelja: V lepo pristaniško mesto Marseilles boste prav tako prispeli v jutranjih urahin se po zajtrku odpravili na ogled mesta, starega pristanišča in znamenitekatedrale Notre Dame ter na izlet v magično Provanso ali pa na ležerno hojo pocentru mesta. Na ladji boste preživeli lep in zabaven večer in se pripravili nanove dogodivščine.


ČETRTIDAN, 1.5.2017, ponedeljek: V jutranjih urah se boste izkrcali z ladje, ogledali in uživali v mestu Genovain se nato odpeljali do romantične Verone: mesto si boste ogledali v soju lučiin prenočili v hotelu.


PETI DAN, 2.5.2017, torek: Po zajtrku se boste odpeljali do Benetk, se vkrcali na ladijco do centra Benetkin si ogeladli največje znamenitosti mesta, kot so Trg Sv. Marka, most Rialto,most vzdihljajev, beneške gondole in Doževo palačo. Imeli boste tudi nekaj časaza prost ogled Benetk in nakupovanje. V poznih popoldanskih urah se bosteodpravili proti Ljubljani in domov prispeli v večernih urah. 


Ta ponudba je žal že potekla

Morda boste vseeno našli kaj zase med našimi predlogi aktivnih ponudb.