Trenutno na vas čaka 17919 ponudb

VILLA GALADRIJEL, Kunj, Istra, Hrvaška - 2.100 EUR - 7x nočitev v počitniški hiši za do 8 oseb, Končno čiščenje

VILLA GALADRIJEL, Kunj, Istra, Hrvaška - 2.100 EUR - 7x nočitev v počitniški hiši za do 8 oseb, Končno čiščenje

90%
Popust

Ponudba je že potekla

Cena že vsebuje DDV

Pripravljam dokument za tiskanje

Loading...

Opis ponudbe


Slikovita okolica luksuznevile, zbujanje ob pogledu na zelene griče, absolutna zasebnost in oddih odmestne gneče ter posebna pozornost, ki jo namenijo potrebam prav vsakega gosta,vam zagotavljajo prijeten in nepozaben oddih. Ko temu pridodamo še odličnolokacijo, ki je idealna izhodišča točka za raziskovanje modro-zelene Istre, jeistrsko doživetje zajamčeno.


Kunj je malo mestece, ki ima vsega skupaj 50 prebivalcev. Tu se nahaja Villa Galadrijel, počitniška vila s 4 zvezdicami, ki ni samo še ena izmed istrskih vil. Nahajase na eni izmed najbolj zanimivih lokacij skrivnostne vzhodne Istre… Od morjain plaž je oddaljena 10 km, poleg tega pa je vsakega kotička vile nepozabenrazgled na gozdove in zelenje. Ker je v bližini Rabca, je idealno izhodišče zaraziskovanje modro-zelene Istre.


Villa Galadrijel je idealna počitniška lokacija za tiste, kiiščejo pravi sproščujoč oddih daleč od oči masovnega turizma. Sama vila ima 3opremljene, urejene zasebne sobe, zunaj pa je tudi zunanji bazen. Vila jevelika 140m2 in ima 20m2 terase, SAT TV, klimo, popolnoma opremljeno kuhinjo,pralni in pomivalni stroj , CD in DVD predvajalnik, vsaka soba pa ima tudi svojokopalnico.


Oprema:  vse zažar, zunanji bazen, terasa, terasa za sončenje, namizni tenis, brezplačniinternet in parkirišče.


V bližini: Stari istrski gradovi (6,3 km), ki se nahajajo navrhu gričkov, so srednjeveška naselja, ki vam nudijo pogled na avtentičnopokrajino in nepozabne razglede. Ne izpustite Labina, Motovuna, Grožnjana, Humain Buzeta. Prekrasne plaže (9,2 km), nagrajene z Modro zastavo in eko označboter istrska obala, ki jo obliva kristalno čisto morje. Istra za gurmane: vinskeceste in vrhunsko olivno olje (15,1 km), proizvodnja vina in lokalnih dobrot,ki so že tisočletja značilnost Istre. Okusite lokalno malvazijo in teran terolivno olje zlate barve in trpkega okusa.

Ta ponudba je žal že potekla

Morda boste vseeno našli kaj zase med našimi predlogi aktivnih ponudb.